Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ο Αμπράμοβιτς δίνει 250.000.000 ευρώ για τον Μέσι!

Σύμφωνα με βετανικά δημοσιεύματα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να δώσει τα 250.000.000 ευρώ, που έχει θέσει ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του Αργεντινού σούπερ σταρ η Μπαρτσελόνα

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι χρονολογείται από την πρώτη κιόλας... ημέρα, θα έλεγε κανείς, που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ανέλαβε τα ηνία του λονδρέζικου συλλόγου.

Μέσα στο πέρασμα των χρόνων, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει αποδείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων και δεν υπάρχει καμία προσφορά που να μην μπορεί να κάνει, προκειμένου να πείσει μεγάλους άσους του ποδοσφαίρου να φορέσουν τα «μπλε» και να παίξουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Φέτος, η Τσέλσι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο τόσο στο «νησί» όσο και στο Champions League, οιστρηλατούμενη από τον Ντιέγκο Κόστα και τον Εντέν Αζάρ, που κάνουν εξαιρετική σεζόν έως τώρα, κάτω από τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ένα πραγματικά μεγάλο όνομα, όμως, λείπει από την ομάδα του Λονδίνου κι έτσι τα βρετανικά ΜΜΕ επαναφέρουν το σενάριο του ενδιαφέροντος για την απόκτηση του καλύτερου, ίσως, παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή: του Αργεντινού Λιονέλ Μέσι.

Πιο συγκεκριμένα, η Daily Express αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ παραμένει «χολωμένος» από το γεγονός ότι οι ετήσιες απολαβές του είναι κατά 3,7 εκατ. ευρώ ευρώ μικρότερες, από αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η τιμή πώλησης που έχει θέσει η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στα 250 εκατ. ευρώ, ποσό που σκέφτεται να καταβάλει ο «ισχυρός άνδρας» της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς, έχοντας την στήριξη της Adidas, που αποτελεί το χορηγό των «μπλε».

Παράλληλα, το «ψηστήρι» φέρεται να έχει αρχίσει και ο στενός φίλος και πρώην συμπαίκτης του Μέσι, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος μετακόμισε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κορυφαίος κατά πολλούς παίκτης του κόσμου έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει αγγλικά, ενώ επιθυμία του είναι να φοιτήσει ο γιος του, Τιάγκο, σε αγγλικό σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ