Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

GREEK BEATBOX CHAMPIONSHIP 2014 @ THHF

Στις 20 Δεκεμβρίου η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το Ελληνικό Πρωτάθλημα Beatbox 2014 (Greek Beatbox Championship 2014), το μεγαλύτερο και ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης του καλύτερου Έλληνα beatboxer, που γίνεται στη χώρα μας για δεύτερη χρονιά από
το www.BeatboxGreece.com και θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στα πλαίσια του αναγνωρισμένου THHF (Thessaloniki Hip Hop Festival) στις 20-12-2014 στο Principal Club Theatre.
Φέτος, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Monster Energy, με τρείς ώρες αφιερωμένες στη κουλτούρα και την τέχνη του human beatbox, με battles face 2 face που θα αναδείξουν τον καλύτερο, special showcases από τους κριτές και τους περσινούς νικητές και πολλές εκπλήξεις on stage.
Ο θεσμός του Ελληνικού Πρωταθλήματος, οι δραστηριότητες και το περιεχόμενο του www.BeatboxGreece.com φιλοδοξούν να αποτελέσουν διαδραστική πλατφόρμα ανάδειξης της τέχνης του human beatbox και καλλιτεχνών από όλη την χώρα, με γνώμονα την καθιέρωση του στο ευρύ κοινό.
Για να εγγραφείτε ΕΠΙΣΗΜΑ για τη συμμετοχή σας στα προκριματικά του GREEK BEATBOX CHAMPIONSHIP 2014 για την ανάδειξη του TOP 16, που θα διεξαχθούν (η ώρα προέλευσης κ έναρξης θα ανακοινωθούν με το συνολικό πρόγραμμα του Championship) στα πλαίσια του THHF 2014 στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2014 να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο beatboxgreece@gmail.com ή pm στο fb profile: GreekBeatbox Championship (www.facebook.com/greekbeatbox.championship) με τις απαραίτητες παρακάτω πληροφορίες:
Ψευδώνυμο:
Ονοματεπώνυμο:
Ημερ. Γέννησης:
Πόλη:
E-mail:
Κιν.Τηλ:
Για συμμετοχή στα πλαίσια του διαγωνισμού του Ελληνικού Πρωταθλήματος Beatbox και είσοδο για τους διαγωνιζόμενους στο χώρο του THHF 2014 το κόστος είναι 8 Ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν 15.00. Οι εγγραφές ξεκινούν 15.00 κ τελειώνουν 17.00. Στις 18.00 θα ξεκινήσουν τα Προκριματικά για την ανάδειξη των 16 καλύτερων που διαγωνιστούν για τον τίτλο του Πρωταθλητή.
Εισιτήρια για το κοινό του THHF 2014 θα βρείτε εδώ, Προπώληση 15 Ευρώ / Πόρτα 18 Ευρώ
Η τελική λίστα των διαγωνιζόμενων θα ανακοινωθεί από το www.beatboxgreece.com στις 16 Δεκ 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ