Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ready, set …ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί την οικογένεια σε κάθε ποδοσφαιρική της γιορτή …λίγο πιο νωρίς! Μια ώρα πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα στο χώρο δίπλα από την μπουτίκ μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για τον αγώνα σε ένα διαφορετικό «έπταθλο» .

Ready , set …ΠΑΟΚ , λοιπόν!

Πρώτο άθλημα-προετοιμασία ένα «διπλό face painting» , όπου το παιδί βάφεται και ξεκινάει για τον επόμενο σταθμό-δοκιμασία μόνο αν βάψει έστω μια γραμμή στο συνοδό του.

Άθλημα δεύτερο, το «καραόκε των συνθημάτων» . Με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας από το πρώτο μέχρι το δέκατο σύνθημα ο «υποψήφιος» φίλαθλος αποδεικνύει πόσο εξοικειομένος είναι με τα συνθήματα της κερκίδας.

Κι από τη φωνή στην πράξη , «κρατάμε μπάλα» σε μια διαδρομή με κώνους, ακριβώς όπως στο ζέσταμα των παικτών που γίνεται την ίδια ώρα εντός γηπέδου .

Στο δημιουργικό κομμάτι, βάφουμε σε μεγάλες επιφάνειες- τοίχους το δικό μας «γκράφιτι ΠΑΟΚ», πριν ετοιμάσουμε τα παραδοσιακά χαρτάκια για την υποδοχή της ομάδας διαγωνιστικά η μια οικογένεια συναγωνιζόμενη κάποια άλλη στη «ζυγαριά της αλήθειας». Ο πιο αποδοτικός στην παραγωγή εντός ενός λεπτού προχωράει.

Επόμενο άθλημα το «τζένγκα ΠΑΟΚ» για να μην ξεχνάμε πώς κάθε αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Τελευταία δοκιμασία-προετοιμασία,τι άλλο από την «πρόβα γκόλ» , γιατί μοιάζει εύκολο , αλλά θέλει σίγουρα τον τρόπο του να μπορείς να σουτάρεις τη μπάλα εκεί που πρέπει ακριβώς. Το ζέσταμα των φιλάθλων σε αυτό το παοκτσήδικο έπταθλο παρακολουθούν ειδικοί «προπονητές», ξυλοπόδαροι και ο «μελ-λανοδίκης» που σφραγίζει το ειδικό έντυπο επιτυχούς προετοιμασίας μετά το πέρας των επτά αθλημάτων. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας εννοείται πως θα ανανεώνεται ανά διαστήματα με νέες απαιτητικότερες δοκιμασίες «για να μην κάνει η ομάδα κοιλιά» .

Μια ώρα πριν το ματς… Ready , set …ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ