Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΕ Άρης: "Τέλος κορδέλες και χαρτάκια..."

Το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Άρη, μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να βάλει τέλος στο τελετουργικό με τα χαρτάκια πριν από το τζάμπολ των αναμετρήσεων: «Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. καλεί τον κόσμο της ομάδας στο "Nick Galis Hall" για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, το Σάββατο 25/10, 5μ.μ. και ενημερώνει:

Οι φίλαθλοι δε θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους, εκτός φυσικά των αντικειμένων που απαγορεύονται από το νόμο (αναπτήρες, κέρματα κ.τ.λ.), και αντικείμενα όπως κορδέλες και χαρτάκια. Όπως αποδείχτηκε, ένα τελετουργικό δεκαετιών μπορεί να δώσει σε κάποιους την αφορμή για να υποστεί ζημιά η ομάδα μας. Συνεπώς, η διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., θέλοντας να προστατέψει την ομάδα, καλεί τον κόσμο να μην έχει εφεξής στην κατοχή του αντικείμενα όπως κορδέλες και χαρτάκια, ενώ ενημερώνει ότι δε θα επιτραπούν μέσα στο γήπεδο ούτε πλαστικά μπουκάλια και πλαστικά ποτήρια, όπως και ότι ο έλεγχος στις εισόδους θα είναι εξονυχιστικός.

Ας προστατέψουμε όλοι μαζί τον ΑΡΗ στην προσπάθεια που κάνει για αναγέννηση. Ραντεβού το Σάββατο στο "Nick Galis Hall"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ