Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Σοκ με δύο αυτοκτονίες σε Κοζάνη και Καστοριά

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκάλεσαν στη βόρεια Ελλάδα οι δύο απανωτές αυτοκτονίες που έγιναν σε Κοζάνη και Καστοριά, την ίδια ώρα που στον Βόλο ένας παρ' ολίγον αυτόχειρας, που προέρχεται μάλιστα από τον χώρο της Παιδείας,
προκάλεσε αναστάτωση με την απειλή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι κάτοικοι στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης σηκώθηκαν στο πόδι, όταν είδαν έναν άνδρα να βγαίνει στο μπαλκόνι του γυμνός και να ουρλιάζει σε κατάσταση αμόκ ότι θα πέσει στο κενό! Ο 52χρονος σχολικός σύμβουλος, που βρίσκεται σε διάσταση από τη σύζυγό του, είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία ως ένας ήρεμος και αξιοπρεπής άνθρωπος, δίχως ποτέ να έχει δώσει δείγματα περίεργης συμπεριφοράς.

Ομως, αργά προχθές το απόγευμα βγήκε εκτός εαυτού στο μπαλκόνι του φωνάζοντας ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του και αρνιόταν να μπει στο διαμέρισμά του. Τελικά, έπειτα από διαπραγματεύσεις που κράτησαν πάνω από μισή ώρα, αστυνομικοί και πυροσβέστες τον έπεισαν να μην κάνει πράξη την απειλή του και ο 52χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου. Στο μεταξύ, στην Κοζάνη η κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την αυτοκτονία ενός 46χρονου κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον ψυχίατρο!

Βουτιά θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής ζήτησε να βγει στο μπαλκόνι για να καπνίσει ένα τσιγάρο, αλλά ξαφνικά έκανε βουτιά θανάτου από τον πέμπτο όροφο πέφτοντας στον ακάλυπτο χώρο. Στη Μηλίτσα Καστοριάς, ένας 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του έχοντας αυτοπυροβοληθεί, για άγνωστο λόγο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του μάλιστα, ο αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ