Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας έσπασε τους αστραγάλους του γιατί φορούσε... τακούνια!

Εδώ και αρκετές ημέρες ο ηγέτες της Βορείου Κορέας αγνοείται... Μέσα στο Σαββατοκύριακο το κρατικό κανάλι του καθεστώτος μετέδωσε ένα βίντεο για τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με πλάνα από περασμένες εμφανίσεις του στο οποίο φαινόταν να κουτσαίνει ενώ ευθέως περνούσε το μήνυμα ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας είναι άρρωστος.

Ωστόσο, σήμερα, εφημερίδα της Σεούλ, επικαλούμενη αξιωματούχο που επέστρεψε στη Νότιο Κορέα από τη Βόρειο όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες, γράφει ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας αναρρώνει σε νοσοκομείο της Πιονγιάνγκ μετά την εγχείρηση που υπεβλήθη και στους δυο αστραγάλους του.

«Αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός των αξιωματούχων που επισκέπτονται την κλινική», πρόσθεσε ενώ ανέφερε ακόμη ότι το επίσημο αυτοκίνητο του ηγέτη της Βορείου Κορέας δεν φαίνεται να έχει βγει εκτός των ορίων της Πιονγιάνγκ τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο παχύσαρκος Κιμ, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης φέρεται να υπέστη αρχικά διάστρεμμα και εν συνεχεία να έσπασε τους δυο αστραγάλους του κατά τη διάρκεια μιας εξαντλητικής περιοδείας που έκανε σε στρατιωτικές βάσεις, λόγω των ειδικών τακουνιών που φορά για να του προσθέτουν ύψος και... κύρος. Εκτιμάται ότι τα πόδια του δεν άντεξαν στην πίεση που τους ασκούνταν λόγω του υπερβολικού βάρους που έχει βάλει τελευταία ο ηγέτης της Βορείου Κορέας.

«

Εχει παχύνει αισθητά από τότε που ανέλαβε την εξουσία», τονίζει αξιωματούχος του καθεστώτος που δεν θέλει να κατονομαστεί προσθέτοντας ότι μπορεί τώρα να είναι η αδυναμία του στο έμενταλ που τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί ξανά λόγω της ουρικής αρθρίτιδας που του προκλήθηκε από την κατάχρηση του αλκοόλ. Μάλιστα, μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πλέον ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει φθάσει να ζυγίζει 127 κιλά!


Ο ανώνυμος αξιωματούχος εικάζει ότι ο ηγέτης της Βορείου Κορέας παραμένει στο νοσοκομείο και εξαιτίας του γεγονότος ότι απείχε από την τακτική σύνοδο του ανώτατου πολιτικού οργάνου στην Πιονγιαγκ την περασμένη Πέμπτη. Λίγες ημέρες μετά τη συνεδρίαση όπου ο Κιμ Γιονγκ Ουν έλαμψε δια της απουσίας του κρατικό κανάλι μετέδωσε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τον ηγέτη της Βορείου Κορέας να κουτσαίνει και στο οποίο αναφερόταν ότι όντως είναι άρρωστος.

Επίσης, ορισμένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πρόσφατα μια ομάδα γιατρών πήγε από την Ευρώπη στη Βόρεια Κορέα υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν να διασχίσουν τη μισή υφήλιο για να κουράρουν κάποιον... κοινό θνητό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ