Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Οκτώ συλλήψεις σε Σταυρούπολη και Ανάληψη για παράνομο τζόγο

Πραγματοποιήθηκαν, στοχευμένοι έλεγχοι στις περιοχές Σταυρούπολης και Ανάληψης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί παιγνίων».

Ειδικότερα:
  • Μεσημβρινές ώρες της χθες (24-10-2014), αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι, 34χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία πέντε (5) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες.
  • Μεσημβρινές ώρες χθες (24-10-2014), στην περιοχή της Ανάληψης, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, διενήργησαν έλεγχο σε καφετέρια-ίντερνετ, ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού που αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ημεδαπός υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία έναν (1) ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον οποίο διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από αλλοδαπό θαμώνα. Επίσης, σε βάρος του υπευθύνου εκκρεμούν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για παραβάσεις αγορανομικού κώδικα και Νόμου περί παιγνίων.

Επισημαίνεται ότι, τόσο οι χώροι των καταστημάτων όσο και οι Η/Υ, δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το Νόμο ειδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ