Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Πόντια σταρ του Μπόλιγουντ θέλει να παντρευτεί, Πόντιο (video)

Η όμορφη και πολυτάλαντη Πόντια που έχει κάνει την Βομβάη να… παραμιλάει θέλει παπούτσι από τον τόπο της και πέντε παιδιά!

Θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι της ινδικής βιομηχανίας του θεάματος. Η Έλι Αβράμ, κατά κόσμο Ελισάβετ Αβραμίδου, είναι μια 24χρονη πολυτάλαντη τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός που εδώ και δυο χρόνια ζει στην Βομβάη κάνοντας το Μπόλιγουντ να στρώνει κόκκινο χαλί για να πατήσει πάνω.

Αν και γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και η μητέρα της είναι Σουηδή, η Ελισάβετ μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ύστερα από την επιμονή του Πόντιου πατέρα της, Γιάννη. Οι ρίζες της με την Ελλάδα και τον Πόντο είναι τόσο ισχυρές που η ίδια μιλώντας στην Real και τη δημοσιογράφο Ελένη Ζούμη δηλώνει απερίφραστα: «Θέλω να παντρευτώ Πόντιο, έναν άντρα που κατάγεται από τον Πόντο, όπως και εγώ». Και συνεχίζει με χιούμορ: «Θέλω να κάνω πέντε παιδιά – τρία αγόρια και δυο κορίτσια. Βλέπετε, έχω μεγαλώσει με την Πόντια γιαγιά μου να μου λέει πως πρέπει να μάθω να μαγειρεύω ελληνικά φαγητά, γιατί αλλιώς πώς θα παντρευτώ;».

Η Ελισάβετ – όπως φαίνεται και από την συνέντευξη που παραχώρησε – έχει μία μοναδική ικανότητα να πραγματοποιεί οποιονδήποτε στόχο βάλει. Σε ηλικία πέντε ετών θα δει την πρώτη ταινία Μπόλιγουντ και θα πει μέσα της ότι αυτό που θέλει να κάνει στη ζωή της είναι να ντύνεται με χρωματιστά και λαμπερά ρούχα, να χορεύει και να τραγουδάει όπως οι Ινδές πρωταγωνίστριες. Τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα δεν λείπουν από το σπίτι της εντυπωσιακής μελαχρινής: ο πατέρας της είναι ερασιτέχνης κιθαρίστας, η μητέρα της εξαιρετική ηθοποιός με πολύ καλή φωνή. Στο σπίτι τους στη Σουηδία θα ακούει συνέχεια τη φωνή του Καζαντζίδη. Στα 16 της η απόφαση έχει ήδη ληφθεί: το τραγούδι και η υποκριτική είναι μονόδρομος.

Σήμερα ζει στη Βομβάη της Ινδίας. Αρχικά δούλεψε ως μοντέλο και ύστερα ήρθε το πρώτο διαφημιστικό σποτ. Εκεί την Ελισάβετ την βλέπει ένας πολύ γνωστός ηθοποιός της Ινδίας και την προτείνει για μία ταινία. Μετά από δυο οντισιόν θα πάρει τον ρόλο στην ταινία Mickey Virus που σημείωσε τεράστια επιτυχία στην Ινδία. Η ταινία αυτή θα αποτελέσει το «εισιτήριό της». Θα της κάνουν πρόταση να παίξει στο ινδικό Big Brother και η δημοφιλία της θα εκτοξευτεί.

Η Πόντια που έχει κάνει τους Ινδούς να παραμιλούν ψηφίζει Ελλάδα «δαγκωτό»! Αν και δηλώνει ότι της λείπει το πατρικό της στη Στοκχόλμη, η καρδιά της είναι στην Ελλάδα. Κάθε χρόνο η Ελισάβετ Αβραμίδου έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά για διακοπές. «Κάποια μέρα θα επιστρέψω οριστικά για να εγκατασταθώ. Άλλωστε όπως είπαμε θα παντρευτώ Πόντιο», δηλώνει με βεβαιότητα.

Δείτε την Έλι Αβράμ στα βραβεία Life Ok Now του Μπόλιγουντ



pontos-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ