Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η Marija Cetkovic Miss Porto Carras 2014 (φωτογραφίες)

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, στο lobby του Porto Carras Meliton 5*,ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Porto Carras 2014. Η Marija Cetkovic μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή!

20 καλλονές από τη Σερβία, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα Καλλιστεία ανάδειξης της Miss Serbia 2015, παρουσίασαν τις δημιουργίες της γνωστής Σέρβας σχεδιάστριας κας Vladanka Celic. Την εκδήλωση παρουσίασαν οι Dr. Feelgood και η Miss Serbia 2014, Milica Vuklis , ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Πρόεδρος των καλλιστείων Miss Serbia & Balkan Beauty και καταξιωμένη δημοσιογράφος, Vesna De Vinca. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί επίσημοι τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Από τις 18 έως τις 02 Οκτωβρίου 2014, οι πιο όμορφες γυναίκες της Σερβίας προετοιμάζονταν στο Porto Carras Grand Resort για το Σερβικό Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Serbia & Balkan Beauty, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Το αγαπημένο Συγκρότημα της Χαλκιδικής επιλέγεται για έκτη χρονιά για την προετοιμασία των φιναλίστ των Σερβικών Καλλιστείων, ενώ το 2006 είχε φιλοξενήσει την πρώτη νικήτρια του παγκόσμιου Διαγωνισμού Miss Universe 2006.

Τα καλλιστεία Miss Porto Carras 2014 είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό και η συμμετοχή των πελατών και άλλων επισκεπτών ήταν πολύ υψηλή. Ήδη από τις 20.30 πελάτες, κριτική επιτροπή και συντελεστές της παραγωγής άρχισαν να συρρέουν στο lobby του Porto Carras Meliton 5* για να απολαύσουν το λαμπερό event. Στις 21.00μμ όλοι ήταν στη θέση τους και ο διαγωνισμός ομορφιάς ξεκίνησε με μουσικό πρόγραμμα από τον dj Miro και Stephano στο σαξόφωνο γνωστές επιτυχίες, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα στο κοινό!

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι παρουσιαστές της βραδιάς σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη του event! Δεν παρέλειψαν φυσικά να ευχαριστήσουν το Porto Carras Grand Resort για τη μοναδική φιλοξενία που τους παρέχει και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνονται οι φωτογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ!

Το κοινό από την πρώτη κιόλας στιγμή ενθουσιάστηκε με τις πανέμορφες κοπέλες και δεν σταμάτησε να τις ενθαρρύνει με το πιο θερμό του χειροκρότημα!

Οι φιναλίστ φορώντας φορέματα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, μαγιό και casual denim wear παρέλασαν μπροστά σε κοινό και κριτές χαρίζοντας λαμπερά χαμόγελα! Η κριτική επιτροπή με μεγάλη προσοχή αξιολόγησε τις υποψήφιες και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν οι διαφωνίες για κάποιες από αυτές!

Η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης συνοδεύτηκε από μουσικό πρόγραμμα από τον dj Miro και Stephano και το μουσικό ντουέτο της Εριέττας και του Νίκου! Μετά το μουσικό διάλλειμα πήρε το λόγο η πρόεδρος των καλλιστείων κα Vesna De Vinca ευχαριστώντας για άλλη μια φορά το μοναδικό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort!

Στο τελευταίο μέρος της παρουσίασης η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας των καλλιστείων Miss Porto Carras 2014 Marija Cetkovic, η οποία συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2014, Milica Vuklis.

Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφηση και συνεντεύξεις από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο και την τηλεόραση ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς δείπνησαν στο News Café στο ξενοδοχείο Μeliton 5*.

Για ακόμα μια χρονιά το Porto Carras Grand Resort διοργάνωσε ένα λαμπερό event με πολλή λάμψη, ωραίες παρουσίες, λαμπερούς καλεσμένους, πολλές εκπλήξεις μα πάνω απ’ όλα με μεγάλη επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ