Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ανάκληση ρεκόρ από την Koenigsegg

Όπως πιθανά θυμάστε η Toyota είχε ανακαλέσει πρόσφατα μερικά εκατομμύρια οχήματά της σε ολόκληρο τον πλανήτη και σε αυτά ήρθαν φέτος να προστεθούν τα σχεδόν 29 εκατομμύρια αυτοκίνητα που ανακάλεσε η GM

Τώρα όμως μιλάμε για ένα λίγο διαφορετικό ρεκόρ καθώς στο χορό των ανακλήσεων μπήκε και ηKoenigsegg. Η Σουηδική φίρμα ενημέρωσε την NHTSA, την αρμόδια αρχή για τις μετακινήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες πως χρειάζεται να ανακληθεί ένα αυτοκίνητο. 

Ναι ένα και μοναδικό αφενός γιατί η Koenigsegg έχει εξάγει μόλις ένα στην Αμερική, αφετέρου δε γιατί μιλάμε για ένα Agera που ούτως ή άλλως παγκοσμίως έχει πολύ περιορισμένη παραγωγή. 

Οι Σουηδοί λοιπόν διαπίστωσαν πως το Agera που είχαν στείλει στις ΗΠΑ είχε πρόβλημα με έναν αισθητήρα που έδειχνε βλάβη στο σύστημα ελέγχου της πίεσης των ελαστικών, αλλά δεν έσβηνε αμέσως όταν το αυτοκίνητο έμενε εκτός λειτουργίας για περισσότερο από 5 λεπτά. Και το ανακάλεσαν πραγματοποιώντας έτσι τη μικρότερη ανάκληση που έχει γίνει ποτέ και παράλληλα τη μικρότερη ανάκληση που είναι δυνατόν να γίνει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ