Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Τι απόδοση δίνει ο "ένοικος" του τάφου της Αμφίπολης. Ο τζόγος συνεχίζεται...

Η εταιρεία στοιχημάτων Playbet, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μεταξύ των αγορών της Σούπερ Λιγκ, της Πρέμιερ Λιγκ, του ΝΒΑ και άλλων αθλητικών διοργανώσεων, προσφέρει και το στοίχημα «Ποιος/ποια ετάφη στον τύμβο της Αμφίπολης».

Πρώτο φαβορί είναι ο Νέαρχος, ο επικεφαλής του στόλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του στην Ασία. Η απόδοσή του είναι 3,65, δηλαδή όποιος ποντάρει π.χ. 10 ευρώ και επιβεβαιωθεί, θα του επιστραφούν 36,5 ευρώ στο σύνολο.

Ακολουθεί το διπλό στοίχημα που περιλαμβάνει την πρώτη σύζυγο και τον γιο του μεγάλου στρατηλάτη, Ρωξάνη και Αλέξανδρο Δ’, με απόδοση 4,10, τη μητέρα του Ολυμπιάδα με 4,55, τον Μακεδόνα στρατηγό και στενό φίλο από τα παιδικά του χρόνια Ηφαιστίωνα με 7,25, τον Κάσσανδρο, μια από τις πρωταγωνιστικές φυσιογνωμίες στους πολέμους των Διαδόχων, με απόδοση 12,25, τον ίδιο τον Μέγα Αλέξανδρο με 17,75, ενώ ο Αγνων, Αθηναίος στρατηγός στον Πελοποννησιακό Πόλεμο και ιδρυτής της Αρχαίας Αμφίπολης σύμφωνα με τον Θουκυδίδη, χαρίζει 21 απόδοση.

«Δεν χρειάστηκε καμία ιδιαίτερη έμπνευση για να προσφέρουμε το συγκεκριμένο στοίχημα, καθώς πιστεύουμε πολύ στην αξία των ειδικών, δηλαδή των μη αυστηρώς αθλητικών στοιχημάτων τα οποία βοηθούν στο να δει το ευρύ κοινό την υπόθεση “στοίχημα” από μια νέα, πιο χαλαρή οπτική γωνία. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η όλη παραφιλολογία και σπέκουλα που αναπτύχθηκε εδώ και έναν σχεδόν μήνα γύρω από την ταυτότητα του ενοίκου του τύμβου Καστά έκανε τη δουλειά μας ευκολότερη μια και προλείανε το έδαφος για την ευρεία αποδοχή της συγκεκριμένης αγοράς» δηλώνει στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» ο διευθυντής μάρκετινγκ της στοιχηματικής εταιρείας Playbet κ. Κωνσταντίνος Κουμάτος.

Η συγκεκριμένη αγορά άνοιξε την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, όταν και οι απόψεις των ειδικών είχαν πλέον καταλήξει σε ικανό αριθμό συγκεκριμένων υποψήφιων ενοίκων ώστε να βγουν οι αποδόσεις.

Η εταιρεία όρισε ως ανώτατο ποσό πονταρίσματος τα 20 ευρώ, ενώ τα περισσότερα στοιχήματα έχουν πάρει μέχρι τώρα ο Ηφαιστίωνας και ο Μέγας Αλέξανδρος. Αν όμως στους ποδοσφαιρικούς αγώνες κάποιος μπορεί να ενημερωθεί για τα τελευταία νέα των ομάδων, τη φόρμα, τα αποτελέσματα και τις απουσίες, από πού να βρει πληροφορίες για να ποντάρει στον ένοικο της Αμφίπολης με αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας; «Δεν πρόκειται να δεχτούμε στοιχήματα από τις κυρίες Περιστέρη, Μενδώνη, Παναγιωταρέα και συγγενικά τους πρόσωπα», δηλώνει αστειευόμενος ο κ. Κουμάτος.

Στο στοίχημα ο καιρός και οι απεργίες

Το στοίχημα της Αμφίπολης ίσως είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, όμως στο εξωτερικό και ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο παίζονται τα πάντα: από το αν θα χιονίσει τα Χριστούγεννα, μέχρι το πώς θα βαφτίσουν το επόμενο παιδί τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, δίνοντας έτσι άλλη έννοια στον τζόγο.

Η μόδα των ειδικών στοιχημάτων, εκείνων δηλαδή που δεν αφορούν τον χώρο του αθλητισμού, φαίνεται ότι ήρθε και στη χώρα μας. Σήμερα μπορεί κάποιος να ποντάρει τα λεφτά του στο στοίχημα για το «πόσες συνολικά ημέρες η κατώτατη θερμοκρασία θα κυμανθεί κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή της Αττικής από 1/10/2014 έως 31/5/2015», με την απόδοση στο over και under 2,5 ημέρες να αγγίζει το 1,90, και τον παίκτη να αναγκάζεται να ανατρέχει στην ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για να δει μετεωρολογικά στοιχεία και στατιστικές προηγούμενων χρόνων.

Ακόμη και να αναζητά κάποια γνωριμία με κορυφαίο συνδικαλιστή, προκειμένου να έχει άμεση πληροφόρηση για το αν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα προκηρύξουν περισσότερες ή λιγότερες από 7,5 απεργίες από 1/10/2014 έως 31/5/2015, με την απόδοση να ανέρχεται στο 1,90. Και τα περίεργα στοιχήματα δεν τελειώνουν εδώ.

«Εχουμε προσφέρει πολλά και διάφορα ειδικά στοιχήματα: από το αν θα παντρευτεί ο Αντώνης Ρέμος την Υβόννη Μπόσνιακ μέχρι το ποια μάρκα αυτοκινήτων θα είναι πρώτη σε πωλήσεις στην Ελλάδα» δηλώνει ο κ. Κουμάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ