Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Βόλος: 43χρονος πέθανε μετά τον τραυματισμό του σκύλου του από σφαίρα

Ιδιοκτήτης μεγαλόσωμου σκύλου, ηλικίας 43 ετών, πέθανε όταν μετά περιστατικό που σημειώθηκε στην παραλία του Βόλου, όπου, παρουσία του και με την προτροπή του, λιμενικοί πυροβόλησαν στο πόδι το αγριεμένο ζώο και το τραυμάτισαν.

Ο σκύλος είχε προκαλέσει αναστατώσει στους περιοίκους στην παραλιακή οδό «Μαμιδάκι» Μαγνησίας, ενώ επιτέθηκε εναντίον δύο στελεχών του Λιμενικού Σώματος και του 43χρονου ιδιοκτήτη του, όταν επεχείρησαν να τον απομακρύνουν από την περιοχή.

Λόγω της ανεξέλεγκτης αντίδρασης του ζώου, και με την προτροπή του ιδιοκτήτη του, ένας εκ των δύο λιμενικών πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.
Ο σκύλος όμως δεν φοβήθηκε και μετά από δεύτερο πυροβολισμό τραυματίστηκε στο μηρό και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια οι λιμενικοί κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη για να πάρουν τα στοιχεία του προκειμένου να αναφέρουν το περιστατικό στην υπηρεσία τους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ιδιοκτήτης αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Οι λιμενικοί προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τον 43χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης , ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ