Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Απίστευτο! Οι Κινέζοι κατασκεύασαν τετράγωνο τάπητα στίβου! (video)

Μια, σχετικά έκτακτη, επίσκεψη αξιωματούχων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόματος, στο γήπεδο Heilongjiang της επαρχίας Tonghe County, είχε τραγελαφικά αποτελέσματα για τους υπευθύνους του γηπέδου και έγινε η αιτία παγκόσμιου χαβαλέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς έχουν τα πράγματα; Αποφασίστηκε να γίνει ανακαίνιση στα σημεία του γηπέδου (έκτασης 35.000 τ.μ.), όπου υπήρχαν προβλήματα. Προβλήματα είχε και ο τάπητας του στίβου, στα σημεία όπου είναι οι στροφές (στα βιράζ).

Η επίσκεψη των αξιωματούχων προέκυψε αιφνίδια και ο χρόνος ήταν περιορισμένος. Οι περίφημοι "εγκέφαλοι" του σταδίου, λοιπόν, σκέφτηκαν πως ο σχεδιασμός και η κατασκευή με ορθές γωνίες είναι πολύ πιο εύκολος και γρήγορος. Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίστηκε υπάλληλος του σταδίου!



Μια κάτοικος της περιοχής, η Xiao Gong, έτρεξε στον... ορθογώνιο στίβο και δήλωσε για την περίεργη αυτή εμπειρία: «Ήταν πολύ δύσκολο το στρίψιμο στις γωνίες. Κινδύνευες να πέσεις και ενώ κανονικά στις τροφές επιταχύνεις, εδώ έπρεπε να κάνεις το αντίθετο».

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί για να μπείτε ακόμη περισσότερο στο κλίμα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ