Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (Κατάληψη στο «Κλ. Βικελίδης» - Δεν δίνουν στον Σκόρδα το «Κλ. Βικελίδης» - Αποχωρεί ο Καλαιτζίδης)

Ο Λάμπρος Σκόρδας επιστρέφει στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, καθώς το Ειρινοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος με τον Νικήτα Ματθαίου.
Με την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, οι "κίτρινοι" παραμένουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Σκόρδας, Ματθαίου και Τσιόνκης θα διοικήσουν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου με την προσωρινή διαταγή και εκείνη τη μέρα εκδικάζεται το αίτημα.
Υπέρ της αίτησης Σκόρδα-Ματθαίου έκαναν παρέμβαση πιστωτές της ΠΑΕ, που θα έχαναν τα χρήματά τους αν πήγαινε ο ΑΡΗΣ στη Γ` Εθνική. Ουσιαστικά το δικαστήριο αποδέχτηκε το αίτημα του 6% των μετοχών, απορρίπτοντας το αίτημα του 70% των μετοχών.

Κατάληψη στο «Κλ. Βικελίδης»
Αμεση αντίδραση των οργανωμένων οπαδών του ΑΡΗ, που βρίσκονται ήδη στο γήπεδο
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στον ΑΡΗ, με τους οργανωμένους οπαδούς να προχωρούν σε κατάληψη των γραφείων στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η θέση των οργανωμένων ως προς το πρόσωπο του Λάμπρου Σκόρδα ήταν ξεκάθαρη. Στο άκουσμα της απόφασης του Ειρηνοδικείου έσπευσαν άμεσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», που τελεί υπό κατάληψη.
Εκεί φυσικά θα πρέπει να πάει και η νέα προσωρινή διοίκηση για να πιάσει δουλειά αλλά αυτό προς το παρόν φαίνεται να είναι αδύνατο.

Δεν δίνουν στον Σκόρδα το «Κλ. Βικελίδης»
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ τραβάει το σκοινί και δεν παραχωρεί τις εγκαταστάσεις στη νέα διοίκηση
Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι… κλειστό για τη νέα προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ, όπως αναφέρουν στελέχη του Ερασιτέχνη, στον οποίο ανήκει το «Κλεάνθης Βικελίδης».
Αποφασισμένοι να μπλοκάρουν με κάθε τρόπο τη διοίκηση Σκόρδα στην ΠΑΕ είναι οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη. Όπως συζητείται τις τελευταίες ώρες στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο ΑΣ, στον οποί ανήκει το γήπεδο δεν θα επιτρέψει στη νέα διοίκηση να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων!

Αποχωρεί ο Καλαιτζίδης
Τέλος ο Έλληνας τεχνικός από τον πάγκο του ΑΡΗ με απόφαση του ίδιου.
Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΡΗ θα αποτελέσει ο Δημήτρης Καλαιτζίδης. Θα το ανακοινώσει σε λίγο στην προπόνηση και στους παίκτες του.
Οι εξελίξεις είναι άμεσες και αλυσιδωτές και αγγίζουν φυσικά και τον προπονητή του ΑΡΗ. Ο τελευταίος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει και ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει πάρει την απόφασή του και μάλιστα μαζεύει τα πράγματά του για να αποχωρήσει απο το γραφείο του στο Κλεάνθης Βικελίδης: "Εχουν εκλείψει οι λόγοι της παραμονής μου και δεν έχω κανέα λόγο να παραμείνω στην ομάδα" τόνισε πριν από λίγο ο έλληνας τεχνικός ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου με την αλλαγή διοίκησης.

Όλες οι πληροφορίες προέρχονται από το allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ