Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ (φωτο)

Δείτε σε αποκλειστικές φωτογραφίες τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο. Εκεί, συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.






18 σχόλια:

  1. ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΕΣΕΝ ΗΜΕΣ ΖΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ THESSBOMB ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΤΟΥΡΚΟΙ" ΑΦΟΥ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ; ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά μην είναι Πόντιος αυτός που γράφει για Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ ΟΜΑΔΑΝ. ΕΠΑΛΑΛΩΘΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΚΑΚΑΛΑ.ΟΧΙ ΝΤΕΜΕΚ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.
    ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
    ΣΕ ΛΕΩ ΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΗΤΑΝ. ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΨΕΥΤΟΠΟΝΤΙΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΚΑΛΑ ΜΙΛΑΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ "ΤΟΥΡΚΟΥΣ"! ΨΑΞΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ. ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΚΔΟΤΩΝ: Ο ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΚΙ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ!

      Διαγραφή
  6. Ρε, ντεμέκ, Πόντιε, εσύ ποιος είσαι ο Κωστίκας ή ο Γιωρίκας; Άντε ρε κοίτα τη μικρή ομαδούλα σου που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, που ανεβοκατεβαίνει στη β΄......... αλήθεια τρακτέρ έχεις ρε για να μιλάς; Θα βάλεις οτεtv ή θα έχεις και nova να βλέπεις την μια ομάδα της Θεσσαλονίκης; Μια πόλη μια ομάδα, όλοι ρεεε. Είτε το θέλεις είτε όχι, ζεις στην πόλη που έχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ στην Α΄. ΠΑΟΚ, σε λέω, ρεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή! Πόντιος και Αρειανός; Χίλιες φορές ντροπή! Είναι δυνατόν; Ο προπάππος σου άραγε, δεν ήρθε ακόμη στον ύπνο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έκκληση στο thessbomb: Σταματήστε να ανεβάζετε σχόλια αυτού του... να μην πω ποιου. Δεν θέλουμε τέτοιους που λένε ότι είναι Πόντιοι. Σας παρακαλούμε όλοι εμείς οι περήφανης Ποντιακής καταγωγής. Κόψτε τον τον τον... δεν το γράφω για να μην κόψετε εμένα. Μάρθα η Πόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ρε σεις εκεί στη Θεσσαλονίκη έχετε Πόντιους Αρειανούς; Ρίχτε τους στη λεκάνη της τουαλέτας ρε.
    ΠΑΟΚτσής από Γερμανία Στουτγκάρδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκει Εκει στην Β' Εθνικη

    Γεια σου Ρουλη μαθε να σε αγαπας αληθινα ως μικρη ομαδα που εισαι και θα εισαι για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρειανός Πόντιος!!!!! χα χα χα χα χα χα χα χα τέλειο ανέκδοτο!!!!! Δάκρυσα από τα γέλια!!!! Άκου αρειανός Πόντιος χα χα χα χα χα χα χαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣάββατο, 16 Αυγούστου, 2014

    Μια Πόλη μια Ομάδα! Το βάλαμε στόχο, το πετύχαμε. Τώρα πάμε γι' άλλα. Να γεμίσει η Θεσσαλονίκη και όλη η Βόρεια Ελλάδα μόνο από ΠΑΟΚτσάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δικέφαλος ΑετόςΣάββατο, 16 Αυγούστου, 2014

    Ελάτε πάμε αδέλφια όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά: ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ Η ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μια πόλη: Θεσσαλονίκη
    Μια ομάδα: ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ξεφεύγουν ορισμένοι με ανθελληνικές κραυγές μίσους. Γι' αυτό διακόπτουμε τη ροή των σχολίων. Είναι, πραγματικά, απαράδεκτοι κάποιοι που το οπαδικό μίσος τους τυφλώνει και δεν σκέφτονται την ιστορία του ελληνικού Έθνους. Εμείς βάζουμε τέλος στις σαουριδικές κραυγές. ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή