Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΟΥΤΣΗ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΑΓΓΕΛΕ...

γράφει ο Bombardinho
Όλοι επικεντρώνονται σήμερα στο αρνητικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στην Μολδαβία και... χάνουν το δάσος! Ο Δικέφαλος είναι για κλάματα και θα έχει σοβαρά προβλήματα αν δεν πάρει ΠΕΝΤΕ έτοιμους παίκτες, αφού είναι εμφανέστατα τα προβλήματά του και στις τρεις γραμμές, ενώ σαφέστατα θέλει και ένα τερματοφύλακα "κέρβερο".

Πέρσι, γελούσε και το παρδαλό κατσίκι με τον... Κατσικά και φέτος τον βλέπουμε βασικό!
Πέρσι, κράζαμε τον Στέφενς και τον Γου-Χου γιατί τόλμησαν να βάλουν τον Σκόνδρα στο κέντρο της άμυνας και φέτος τον βλέπουμε πάλι στην ίδια θέση!
"Αριστερός εξτρέμ ο Σαλπιγγίδης", μόνο ως ανέκδοτο μπορείς να το πεις και όμως το είδαμε στην πραγματικότητα!
Λέγαμε πέρσι ότι η ομάδα είναι απείθαρχη αγωνιστικά και φέτος όλοι θέλουν να βάλουν γκολ με σουτ έξω από την περιοχή ή από το... αράουτ!
Έναν αυτοματισμό, είδατε; ...ΕΝΑΝ;
Μια εκτέλεση στημένου με κάποια κομπίνα, είδατε; ...ΜΙΑ;
Έναν συνδυασμό μεταξύ παικτών με δεύτερη πάσα, είδατε; ...ΕΝΑΝ;
Μια σωστή κάθετη πάσα, πήρε το μάτι σας; ...ΜΙΑ;
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα... σκάσουν φέτος. Θα δουν πολλές γκέλες με αυτό το ρόστερ.
Τον Στοχ, τον Λούκας, τον Λάζαρ, τον Ινσαουράλδε, τον Νάτχο, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να τους αναπληρώσουν ούτε οι μέχρι τώρα μεταγραφές ούτε οι πιτσιρικαρία από την Κ20.
Αν, λοιπόν, ο Ιβάν δεν δώσει το σύνθημα για πέντε έτοιμους παίκτες υψηλής ποιότητας, τότε οι στόχοι πρέπει να περιοριστούν απλά στη συμμετοχή στα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, έστω κι αν ο ΠΑΟΚ περάσει τελικά στους ομίλους του Europa League, κερδίζοντας με σκορ πρόκρισης στην Τούμπα τη Ζίμπρου, η οποία είναι μια ομάδα ποιοτικά κατώτερη από πολλές ομάδες της Β΄ Εθνικής της χώρας μας.
Επειδή, λοιπόν, η κατάσταση έχει έτσι ακριβώς όπως την περιγράψαμε πιο πάνω, για να ησυχάσει ο απαιτητικός οπαδός του ΠΑΟΚ, θα πρέπει κάποιος από τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ να του εξηγήσει ότι φέτος θα πάει κούτσα-κούτσα η ομάδα, με προοπτική να αυξήσει την ισχύ της σε βάθος... τριετίας, όταν δηλαδή τα παιδιά... μεγαλώσουν.
Όσοι αντιληφθούν ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, τις πραγματικές δυνατότητες αυτού του ρόστερ, τότε δεν θα χαλιούνται συνεχώς και θα στηρίζουν την ομάδα σαν ΠΑΟΚτσήδες και όχι σαν... νεόπλουτοι που τα θέλουν όλα, αλλά αυτά τα ρημάδια (πρωταθλήματα και κύπελλα) δεν είναι... γραβάτες να τις αγοράσεις!
Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι' αυτούς τους λόγους πρέπει όλα τα ΠΑΟΚια να βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει σε καλές εμφανίσεις, αφού αυτές θα είναι ελάχιστες φέτος...

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ