Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

5 τρόποι για να μη ξοδεύετε τα χρήματά σας στα αεροδρόμια

Ταξίδι με το αεροπλάνο; Ακριβά εισιτήρια και χιλιάδες παγίδες στο αεροδρόμιο που στοχεύουν στην «καρδιά του πορτοφολιού σας». Ενώ λοιπόν περιμένετε για την πτήση σας, είστε περιτριγυρισμένος από καφετέριες, περιοδικά, σουβενίρ, και όμορφα καταστήματα.
Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς αλλά την ώρα εκείνη σκεφτείτε ότι μπορείτε να έχετε οικονομία αν ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1. Να μην αγοράσετε τρόφιμα
Γενικά , οι τιμές του αεροδρομίου είναι «καραβίσιες» και πολλά από αυτά που θα πάρετε για να σας κόψουν την πείνα δεν μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στο αεροπλάνο. Προνοήστε...

2. Κουβαλήστε την ψυχαγωγία σας
Όταν είστε σε αναμονή για μια πτήση, ένα περιοδικό ή και ένα βιβλίο είναι απίστευτα δελεαστικά. Πριν φύγετε για ένα ταξίδι, σκεφτείτε και τις ώρες αναμονής και πάρτε κάποιο βιβλίο ή και περιοδικά για να ξεφυλιζετε. Ένα iPad επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να περάσετε πιο ευχάριστα το χρόνο σας. για την πτήση σας.

3. Μην πληρώνετε για WiFi
Μόνο αν είναι δωρεάν. Εκεί που θα πάτε μπορείτε να δείτε τα μηνύματα σας . Αν δεν χρειάζεστε το Διαδίκτυο για εργασία, θα πρέπει να το ξεχάσετε για κάποιες ώρες.

4. Το βάρος …πληρώνεται
Οι αποσκευές ζυγίζονται στο check-in και αν πάνω από το μέγιστο επιτρεπτό όριο έρχεται ο λογαριασμός. Όσο αφορά στην επιστροφή ; Αφήστε χώρο στις τσάντες σας για σουβενίρ και ψώνια.

5. Αγοράστε δώρα απο κάπου αλλού
Αν πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσετε αναμνηστικά, βεβαιωθείτε ότι το έχετε φροντίσει, πριν πάτε στο αεροδρόμιο...

sknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ