Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Νέο studio και κανάλια έρχονται στον OTE TV

Τον σχεδιασμό της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζει η συνδρομητική πλατφόρμα του OTE TV. Όπως έχουν ήδη δηλώσει στελέχη του σε διάφορες συνεντεύξεις, πρόκειται να ανακοινώσει την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων Α΄ προβολής, ενός νέου κινηματογραφικού studio. Το ρεπορτάζ μας λέει πως μπορεί να υπάρξουν ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις ακόμη και μέσα στον Αύγουστο.

Για τα δύο νέα αθλητικά κανάλια που έχουν ανακοινωθεί ότι θα προστεθούν- ένα με highlights και ένα ακόμη αθλητικό- οι πληροφορίες του digitaltvinfo.gr λένε πως πάνε για Νοέμβρη το ένα και προς Δεκέμβρη το δεύτερο.

Θετικά εξελίσσονται και οι συζητήσεις με την Discovery Networks και όλα δείχνουν πως η διαδικασία ένταξης του Animal Planet HD προχωράει ομαλά, και αν πέσουν και οι τελικές υπογραφές, τότε το πολύ γνωστό κανάλι ντοκιμαντέρ πρόκειται κατά τον Οκτώβριο να ενσωματωθεί στη λίστα καναλιών του OTE TV.

Νέες, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σειρές έρχονται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια OTE Cinema, ενώ παράλληλα ο OTE TV συμμετέχει ως συμπαραγωγός σε τουλάχιστον τρείς ταινίες (με τις δύο να προχωράνε άμεσα, και η μια εξ αυτών να είναι του Χρ.Παπακαλιάτη), συνεχίζοντας να στηρίζει το ελληνικό σινεμά και τους δημιουργούς του. Οι ταινίες αυτές μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθούν σε πρώτη προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι οι υπεύθυνοι του OTE TV από την ανταπόκριση των συνδρομητών τους στην ενέργεια με τις δωρεάν ενοικιάσεις ταινιών της υπηρεσίας Cinema on Demand. Η ενέργεια που έτρεξε το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιουλίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 300.000 συνδρομητών, είχε ως αποτέλεσμα να υπέρ πολλαπλασιαστούν οι «ενοικιάσεις». Μεγάλος αριθμός συνδρομητών έκανε για πρώτη φορά χρήση της υπηρεσίας on demand, ενώ η γενικότερη εξοικείωση με τη διαδικασία χρήσης φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, αφού δύο εβδομάδες περίπου μετά την ενέργεια, οι ενοικιάσεις κινούνται σε υψηλότερα του συνηθισμένου μέσου όρου επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ