Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Κώστας Γκιουλέκας: "Είναι επιτακτική ανάγκη η ΝΔ να πάει σε συνέδριο"

Στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή με τον Σταύρο Παπαντωνίου, βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας.

Ο Κώστας Γκιούλεκας σχολίασε την επικαιρότητα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «αντάρτικο» από το καραμανλικό στρατόπεδο, με την ερώτηση έξι βουλευτών της ΝΔ για θέματα φορολογίας,

"Μονάχα ένας «μη σώφρων» δεν θα συμφωνούσε αφού κάνουμε λόγο για δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που κάποια στιγμή ο ελληνικός λαός πρέπει να πάψει να τα σηκώνει" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα εσωτερικά του κόμματος του είπε πως είναι επιτακτική ανάγκη η Νέα Δημοκρατία να πάει σε συνέδριο, αφού θα είναι η πιο σωστή απάντηση του κόμματος σε όλα όσα λέγονται και γίνονται. Ενώ ξεκαθάρισε πως «το νέο κάλεσμα που πρέπει να κάνει το κόμμα επιβάλλεται να περιλαμβάνει τους πάντες ή τουλάχιστον όλους όσοι πιστεύουν ότι ο τόπος πρέπει να βαδίσει με τον τρόπο που πιστεύει η Νέα Δημοκρατία"

Τέλος σχολιάζοντας το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε: "Λυπάμαι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Παίζουν με τα θεία αλλά και με κάθε θεσμό για δικά τους συμφέροντα" αναφέροντας πως η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι "Και τον Θεό να βάλουν υποψήφιο, εμείς δεν θα τον στηρίξουμε". Κλείνοντας ο Γκιουλέκας υποστήριξε πως είναι βέβαιο πως θα βρεθούν από όλα τα υπόλοιπα κόμματα οι 180 που χρειάζονται για την εκλογή προέδρου.

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ Η ΝΔ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕ ΘΑ ΕΔΙΩΧΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΝΔ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ