Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο Άρης ανακοίνωσε Νικολόπουλο

Τον Ορέστη Νικολόπουλο που την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή Ψαχνών απέκτησε ο Άρης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στον ΑΡΗ. Ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την προηγούμενη σεζόν ο Νικολόπουλος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών (21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και 2 γκολ). Την αγωνιστική περίοδο 2012-’13 ξεκίνησε στον Φωστήρα (6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) και ολοκλήρωσε την σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων (22 συμμετοχές).

Επίσης, στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Αιγάλεω και του ΑΟ Χαλκίδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη έχει διατελέσει διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Παίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ