Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Τα εκνευριστικά κορίτσια της παραλίας

Δείτε τα κορίτσια που εκνευρίζουν κάποιους και προπαντός κάποιες, στην παραλία:

1. Το κορίτσι που τα μαλλιά του δεν φριζάρουν ούτε στο νερό
Την ώρα που εσείς μόλις πέσει μια σταγόνα έχετε διαλυμένα μαλλιά που θυμίζουν θάμνο ή μαραμένη βουκαμβίλια, υπάρχουν κάποια κορίτσια τα οποία είτε μπαίνουν στη θάλασσα, είτε βουτάνε στην πισίνα, είτε κάνουν τζετ σκι, βγαίνουν και τινάζουν περήφανα το κεφάλι. Μόλις τα μαλλιά στεγνώσουν εμφανίζεται μια άψογη χαίτη που θυμίζει κάτι από Ζιζέλ στην Κοπακαμπάνα, ενώ τα δικά μας μαλλιά κρύβονται περίλυπα κάτω από μπαντάνα ή παναμά.


2. Το κορίτσι που κάνει τούμπες στην άμμο
Υπάρχουν ορισμένες που δεν σταματάνε. Τι ρακέτες, τι τούμπες, τι beach-volley, τι πύργους στην άμμο, τι παιχνίδια στη θάλασσα –ποτέ δεν κουράζονται, πάντα χαμογελαστές, με άψογη αποτρίχωση, όλα τέλεια. Και μόνο η παρουσία της είναι εξουθενωτική.


3. Η κοπέλα με το άψογο μαύρισμα σε χρώμα καραμέλας
Είναι παντού μαυρισμένη, χωρίς άσπρα σημάδια ούτε κοκκινίλες. Μοιάζει λες και γεννήθηκε στην παραλία και θα περάσει την υπόλοιπη ζωή της με το τέλειο χρώμα. Το πιο φοβερό με αυτήν είναι ότι ακόμη και τρικίνι να φοράει το μαύρισμά της είναι αψεγάδιαστο. Την ώρα που εμείς καιγόμαστε στην πρώτη ακτίνα, βάζουμε κρέμα κάτω από την ομπρέλα και σκοτωνόμαστε να ανεβοκατεβάζουμε τις τιράντες του μαγιό για να πάρουμε χρώμα.


4. Η κοπέλα με το τεράστιο στήθος
Ο εφιάλτης της ζωής μας, η κοπέλα με το τεράστιο στήθος, μας κυνηγάει φυσικά και στην παραλία. Κυρίως εκεί. Λες και κάπου είναι κρυμμένη όλο τον χειμώνα, εμφανίζεται ξαφνικά κάτω από τη μύτη του συζύγου ή συντρόφου μας στην ηλιόλουστη παραλία. «Κοίτα, το είχες προσέξει ότι η τάδε έχει τόσο μεγάλο στήθος;». Μμμ, ναι.


5. Το κορίτσι με το μπικίνι σχεδόν μπραζίλιαν
Το κορίτσι με το στρινγκ δεν το φοβόμαστε, έχει τα μάτια και το μυαλό αλλού. Αλλά το κορίτσι με το μισο-μπραζίλιαν είναι πιο ύπουλο. Μπορεί να είναι ακόμη και μητέρα. Παίζει με τα παιδιά της και ξαφνικά γυρίζει να σκύψει να πιάσει ένα παιχνίδι σπέρνοντας τον πανικό στα αρσενικά που βρίσκονται γύρω της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ