Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

"Ιστορίες του Καλοκαιριού": Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας στο "Μακεδονικόν"

Με τρεις ταινίες που ανανέωσαν το είδος τους συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα οι «Ιστορίες του Καλοκαιριού» από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας–Θράκης στον κινηματογράφο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ» (Φιλικής Εταιρείας 44, τηλ. 2310261727)

Σήμερα (Δευτέρα 28/7) και αύριο (Τρίτη 29/7) προβάλλεται το εντυπωσιακό μείγμα εικαστικού εντυπωσιασμού και μυθοπλαστικής πρωτοτυπίας «Τα μυθικά πλάσματα του Νότου», σε σκηνοθεσία του Μπεν Ζάιτλιν.

Την Τετάρτη 30/7 και την Πέμπτη 31/7 προβάλλεται η ταινία«Στο τέλος του Δρόμου», με την ο οποία ο σκηνοθέτης του «Blue Valentine» Ντέρεκ Σιανφράνς ξαναγράφει την αφήγηση για τη φύση της αντρικής ταυτότητας. Πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες.

Την Παρασκευή 1/8 και το Σαββατοκύριακο (2-3/8) προβάλλεται η εμβληματική κωμωδία «Μια νύχτα στην Όπερα» με τους αδερφούς Μαρξ. Η ταινία που σκηνοθέτησε ο Σαμ Γουντ είναιστην πρώτη δωδεκάδα των 100 καλύτερων κωμωδιών όλων των εποχών αλλά και μέσα στις 100 σημαντικότερες ταινίες όλων των εποχών.

Κάθε βράδυ γίνονται στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΝ» δύο προβολές, στις 9 μ.μ. και στις 11 μ.μ. Η είσοδος σε κάθε προβολή στοιχίζει 5€. Τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ δικαιούνται δωρεάν είσοδο δείχνοντας την ταυτότητα της Ένωσης. 

Οι «Ιστορίες του Καλοκαιριού» θα συνεχιστούν ως τις 7 Σεπτεμβρίου. Δείτε διαδικτυακά το πλήρες πρόγραμμα η αναζητήστε το σε έντυπη μορφή σε καφέ και βιβλιοπωλεία του κέντρου, στο «Μακεδονικόν», αλλά και στους θερινούς κινηματογράφους «Ναταλί» και «Απόλλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ