Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Χάθηκε επαφή με αεροπλάνο της Air Algerie!

Nέο θρίλερ με αεροσκάφος που «εξαφανίζεται».. Μόλις έγινε γνωστό ότι χάθηκε η επαφή με αεροσκάφος της Air Algerie (εθνικός αερομεταφορέας της Αλγερίας), το οποίο είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Ουαγκαντούγκου, στην Μπουργκίνα Φάσο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα πρακτορεία μέχρι αυτή την ώρα, η Air Algerie ανέφερε ότι έχασε την επαφή με ένα από τα αεροσκάφη της περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωση του από την Μπουρκίνα Φάσο, με προορισμό το Αλγέρι.



«Οι υπηρεσίες αεροναυτιλίας έχουν χάσει την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie που πετούσε από την Ουαγκαντούγκου στο Αλγέρι, 50 λεπτά μετά την απογείωση», δήλωσε η εταιρεία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων APS.

Μια πηγή στους κόλπους της αεροπορικής εταιρείας δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο πως το εν λόγω αεροπλάνο είναι ένα DC9, ναυλωμένο από την Air Algerie από μια ισπανική εταιρεία, το όνομα της οποίας δεν αποκάλυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε 110 επιβάτες και 6 άτομα πλήρωμα.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για το τρίτο περίεργο περιστατικό με αεροσκάφος. Το πρώτο ήταν τον περασμένο Μάρτιο όπου το Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα να αγνοούνται 239 άτομα. Επίσης προ ημερών κατερρίφθη αεροσκάφος πάλι της ίδιας εταιρείας σκοτώνοντας 298 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ