Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Συνελήφθησαν τα έξι τσογλάνια 16 έως 19 ετών που λήστεψαν χθες 24χρονο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάσθηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, ληστεία σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, η οποία έλαβε χώρα την 27-07-2014, στην περιοχή κέντρου πόλης.

Συνελήφθησαν για την υπόθεση έξι (6) ημεδαποί, ηλικίας από 16 έως 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα , πρώτες πρωινές ώρες της 27-07-2014, στο κέντρο πόλης, ένας εκ των συλληφθέντων προσέγγισε το θύμα, με το πρόσχημα αναζήτησης τσιγάρου. Σε αρνητική απάντηση του 24χρονου παθόντα, ο προαναφερόμενος με πέντε ακόμη συνεργούς του και χρήση σωματικής βίας, του απέσπασαν τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές μικροσυσκευές και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα του ιδιοκτήτη.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν, προσέτρεξαν άμεσα κι έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν και συνέλαβαν τους έξι νεαρούς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε ελέγχους και έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στους συλληφθέντες και σε χώρους περιμετρικά του συμβάντος και των οικιών των δραστών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ