Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...!

Τελικά, κανονικά  θα τελεστεί ο γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλο με την εκλεκτή της καρδιάς του Ξανθή Σταμουλάκη, το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014. 
Μπορεί όλοι να έλεγαν ότι λόγω της πιθανής νίκης της Εθνικής Ελλάδος στο Mundial 2014 απέναντι στην Κόστα Ρίκα στον κρίσιμο χθεσινό αγώνα, ο γάμος τους θα πήγαινε για λίγο αργότερα, ωστόσο αυτή δεν ήρθε κι έτσι θα ανεβάσει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλου και την Ξανθή Σταμουλάκη κανονικά στα σκαλιά της εκκλησίας την προγραμματισμένη μέρα και ώρα.

«Ταξίδια ολάκερη η ζωή μας, βαλίτσες, όνειρα και δρόμος θάλασσες, τρένα, αεροπλάνα, σπίτι η καρδιά, δίχως μυαλό, ένα μονάχα σταθερό όπου εσύ, εκεί κι εγώ» κι αυτά είναι τα λόγια στο προσκλητήριο του αγαπημένου ζευγαριού, το οποίο λοιπόν θα ενωθεί κανονικά με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 στις 19:30 στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης σε γνωστό ξενοδοχείου του Σουνίου. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η Ξανθή Σταμουλάκη γνωρίστηκαν το 2006 στον Βόλο, όπου ο ποδοσφαιριστής έπαιζε τότε στην Νίκη Βόλου ως «δανεικός» από την ΑΕΚ. 
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής φλέρταρε με την κόρη του παράγοντα της βολιώτικης ομάδας και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα τρυφερό ειδύλλιο που θα καταλήξει σύντομα σε γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ