Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Το προφυλακτικό του μέλλοντος (video)

Ξεχάστε τα προφυλακτικά με διάφορα χρώματα, γεύσεις ή μεγέθη. Το προφυλακτικό του μέλλοντος θα είναι… μικροσκοπικό και υπόσχεται να χαρίσει απίστευτη απόλαυση, αλλά και προστασία από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα ή μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Ο Αμερικανός ερευνητής Τσαρλς Πάουελ κατασκεύασε το Galactic Cap, το οποίο, όπως υποστηρίζει ο ίδιος είναι πολύ πιο ασφαλές από το απλό προφυλακτικό.



Το Galactic Cap αποτελείται από μια κολλητική ταινία από πολυουρεθάνη που εφαρμόζει γύρω από τον κορμό του ανδρικού μορίου και μια μικρή… τάπα που κολλά σε αυτήν και συγκρατεί το σπέρμα.

Το μικροσκοπικό αυτό προφυλακτικό εφαρμόζει στο άκρο του πέους και όπως λέει ο εφευρέτης του είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Όπως υποστηρίζει ο Πάουλ με το νέο αυτό προφυλακτικό οι άνδρες δεν θα αντιμετωπίζουν πια δυσκολία στο άνοιγμα ή στην εφαρμογή του, ενώ εξασφαλίζεται πολύ μεγαλύτερη απόλαυση.



Επειδή μάλιστα πολλές φορές τα απλά προφυλακτικά είναι αναποτελεσματικά λόγω φθοράς ή λανθασμένης εφαρμογής, το Galactic Cap είναι πιο χοντρό και ανθεκτικό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να σπάσει.

Το μόνο κακό είναι ότι το συγκεκριμένο προφυλακτικό, δεν προστατεύει από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, όπως είναι ο έρπης, που μεταδίδονται με την άμεση δερματική επαφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ