Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διευκρινίσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ διευκρινίζει τα παρακάτω σε σχέση με τη συμμετοχή ανέργων δημοσιογράφων στα σεμινάρια κατάρτισης με voucher:
  1. Η προθεσμία για την υποβολή της διαδικτυακής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα λήγει στις 27 Ιουνίου. Κάθε ωφελούμενος θα παραλάβει μετά τα μέσα Ιουλίου το ατομικό voucher, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την εγγραφή του σε ΚΕΚ που ο ίδιος θα επιλέξει. Την επιλογή μπορεί να κάνει από την ημέρα που θα το παραλάβει μέχρι και τρεις μήνες αργότερα. Κατά συνέπεια, δεν ανταποκρίνεται σε πραγματική ανάγκη οποιαδήποτε πιεστική και επείγουσα έκκληση από οποιοδήποτε ΚΕΚ, για να δεσμευτούν οι ωφελούμενοι, ότι θα παρακολουθήσουν σε αυτό το σεμινάριο κατάρτισης πριν καν να παραλάβουν τα voucher.
  2. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός από οποιοδήποτε ΚΕΚ ότι συνεργάζεται με τη διαχειρίστρια του προγράμματος ΕΣΗΕΑ, με την ΕΣΗΕΜ-Θ ή άλλη Ένωση Συντακτών είναι απολύτως ανυπόστατος. Οι Ενώσεις Συντακτών διευκολύνουν και καθοδηγούν τα μέλη τους ως προς τη διαδικασία αλλά δεν εμπλέκονται κατά κανέναν τρόπο στην επιλογή του ΚΕΚ, η οποία είναι υπόθεση αποκλειστικά του δικαιούχου.
  3. Η μόνη διαδικασία που ισχύει για να αποκτήσει κάθε δικαιούχος την επιταγή κατάρτισής του είναι αυτή που ανακοινώθηκε από τις Ενώσεις Συντακτών. Δεν απαιτείται καμιά μεσολάβηση από κανένα ΚΕΚ για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ