Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Σταύρος Καλαφάτης: «Προσωπική απόφαση να μην επιστρέψω στο κυβερνητικό σχήμα και να επικεντρωθώ στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης»

Την απόφασή του να μην επιστρέψει στο κυβερνητικό σχήμα, αλλά να επικεντρωθεί στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης μιλώντας στη μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης (FM 100) και στο δημοσιογράφο Δημήτρη Ασπροπούλη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με πιθανό ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την ενδεχόμενη δική του επιστροφή στο κυβερνητικό σχήμα, ο Σταύρος Καλαφάτης υπογράμμισε:

«Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να με δείτε στην κυβέρνηση. Δεν ήταν ευκαιριακή η απόφαση που έλαβα πριν τρεις μήνες, παραιτούμενος από την υπουργική ιδιότητα για να διεκδικήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή για τη διοίκηση του Δήμου. Συνεπώς, δεν υπάρχει από μένα καμία πρόθεση επιστροφής στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια προσωπική απόφαση να επικεντρωθώ στα ζητήματα της Θεσσαλονίκης, ως βουλευτής και ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.»

Ερωτηθείς αν του έγινε σχετική πρόταση, ο Σταύρος Καλαφάτης αποκάλυψε ότι υπήρξε μόνο μια επικοινωνία σε υψηλό επίπεδο, η οποία περιορίστηκε στην από μέρους του γνωστοποίηση ότι δεν επιθυμεί την επιστροφή του στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε ότι αφορά τις εκτιμήσεις του για το αποτέλεσμα των εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Σταύρος Καλαφάτης, τόνισε –απαντώντας σε σχετικό ερώτημα- ότι δεν έχει «καμία πικρία για το αποτέλεσμα, αφού η απόφαση των Θεσσαλονικέων δεν μπορεί παρά να είναι απολύτως σεβαστή» και πρόσθεσε: «Δεδομένων των συνθηκών και του χρόνου που είχαμε στη διάθεσή μας, καταφέραμε να ενημερώσουμε για το πρόγραμμά μας και το συνδυασμό μας, ένα σημαντικό ποσοστό Θεσσαλονικέων που μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Εμείς θα τιμήσουμε αυτή την εμπιστοσύνη εργαζόμενοι για την πόλη.»

Ακούστε απόσπασμα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ