Σάββατο 31 Μαΐου 2014

24 συλλήψεις σε 24 ώρες στη Θεσσαλονίκη

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλη την εδαφική περιφέρεια Υπηρεσιών της στο Νομό Θεσσαλονίκης, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την καταπολέμηση κάθε είδους παράνομης συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα (24) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, για παραβάσεις Νόμου περί τελωνειακού κώδικα, νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών καθώς επίσης και για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν συνολικά δεκαοκτώ (18) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, ενώ χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, 42χρονου ημεδαπού, που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών και (4) μηνών, για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
  • Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας στην περιοχή των Συκεών, 72χρονος ομογενής, ο οποίος μετέφερε εντός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, (660) πακέτα τσιγάρα, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινής πράξης, όπως και το χρηματικό ποσό των (841,50) ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.
  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αναλήψεως πρωινές ώρες της 31-05-2014,τρία (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα συνελήφθη 21χρονος αλλοδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 50χρονης αλλοδαπής, καθώς είχαν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία δύο (2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.
  • Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. δύο (2) άτομα σε Δενδροπόταμο και Πυλαία για κατοχή μικροποσοτήτων χασίς.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίζονται σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ