Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ (αφού τα θαύματα είναι σπάνια στην εποχή μας)

Ο Ηρακλής... τελείωσε για φέτος, όσον αφορά την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 με την Κέρκυρα και πλέον ελπίζουν μόνο σε θαύμα. Αλλά τα θαύματα και μάλιστα τα πολλαπλά, όπως απαιτούνται στην προκειμένη περίπτωση, είναι σπάνια στην εποχή μας. 
Αντίθετα, ένα βαθμό πίσω από την κορυφή είναι οι Φαίακες.
Η αλήθεια είναι πως το έργο του Ηρακλή στα πλέι οφ μόνο εύκολο δεν ήταν, από την στιγμή μάλιστα που τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα των αγώνων δεν ήταν και τα καλύτερα. Σήμερα ωστόσο και μετά τη νέα εντός έδρας ισοπαλία, ο «γηραιός» μπορούμε να πούμε πως πλέον ελπίζει σε θαύμα. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχθηκαν την Κέρκυρα και το 1-1 αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.
Οι νησιώτες ωστόσο θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη γιατί ήταν καλύτεροι, αλλά δεν τα κατάφεραν χάνοντας καλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε για τους Φαίακες ο Μπαλντοβαλίεφ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, για να ισοφαρίσει στο 56' ο Πουρτουλίδης. Εννιά λεπτά αργότερα ο Ζαχόρα πήγε να γυρίσει το ματς, αλλά δεν το κατάφερε με συνέπεια να μείνει αυτό το 1-1 που ουσιαστικά βάζει στοπ στις όποιες ελπίδες του Ηρακλή.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Πουρτουλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (73' Ματσούκας), Λίμα, Χιονίδης (53' Ζαχόρα), Κουρούπης, Σιατραβάνης, Κοντέων, Κοντοδήμος (33' Ιντζόγλου).

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Μαράγκος, Βενέτης, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς (85' Γυφτοκώστας), Ναγιάρ (71' Κρητικός), Σουάνης (71' Βλάχος), Γκόμεζ, Μπέριαν, Μπαλντοβαλίεφ, Κουτσόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ