Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Τουρνουά Γκολφ στο Porto Carras Grand Resort 5o Porto Carras Pro Am & Open 2014

Το Porto Carras Grand Resort φιλοξενεί το 5º Porto Carras Pro Am & Open 2014 από τη 1 έως τις 4 Μαϊου 2014. Το τουρνουά διοργανώνεται από το Porto Carras Grand Resort σε συνεργασία με το PGA of Greece και την υποστήριξη της Aegean Airlines. Η τελετή καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαΐου 2014 στις 19:00 στην αίθουσα γευσιγωσίας Μελισσάνθη και η τελετή λήξης την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 στις 20:00 στο εστιατόριο Mediterraneo στο ξενοδοχείο Porto Carras Sithonia 5*.

Ο διεθνής αγώνας γκολφ, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras Grand Resort, ξεπερνάει τις προσδοκίες, με συμμετοχή 25 ομάδων (100 παικτών από 7 χώρες) ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 15.000 €.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy Mc Ray κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Πλέον του γηπέδου Golf, τo Porto Carras Grand Resort προσφέρει όπως κάθε χρόνο στους παίκτες σε ένα ηλιόλουστο και καταπράσινο γήπεδο, υψηλή ποιότητα και την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία παρεχομένων υπηρεσιών.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπώνν γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ