Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Κάτω Παρτάλι: Mυστικά στο φως!

Η παρέλαση λαμπερών γκεστ συνεχίζεται στο Κάτω Παρτάλι όπως η Κατερίνα Τσάβαλου που μας αποκαλύπτει μυστικά και λεπτομέρειες για τον ρόλο της.

Σε επόμενο επεισόδιο της σειράς θα μάθουμε πώς η Μοσχούλα βρέθηκε στο «Κάτω Παρτάλι» μέσα από ένα φλας μπακ στις αρχές του 90 όπου εργαζόταν σ' ένα πλούσιο σπίτι της Εκάλης.

Πώς οι εργοδότες της, ο Αντώνης και η Νταίζη, την οδήγησαν στο απομακρυσμένο χωριό; Η Κατερίνα Τσάβαλου μας τα αποκαλύπτει όλα.

Πώς κρίνεις τις πολλές γκεστ εμφανίσεις στο «τηλεοπτικό χωριό» του Mega.

Είναι ωραίο και έξυπνο γιατί αλλάζει -ενίοτε και ανατρέπεται- η πλοκή και αυτό ο σε κρατά σε εγρήγορση..

Ποια είναι η Νταίζη που θα σε δούμε να υποδύεσαι στη σειρά;

Είμαι η σύζυγος του Αντώνη ( Θοδωρής Αθερίδης). Ενα μεγαλοαστικό και μάλλον σνομπ ζευγάρι που ζει στην Εκάλη και θα τους δούμε σε φλας μπακ. Βέβαια, η παρουσία τους θα αποδειχθεί καταλυτική σε σχέση με τους ήρωες στο «Κάτω Παρτάλι» κυρίως με τη Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου).

Η Νταίζη είναι μια γυναίκα της λεγόμενης καλής κοινωνίας. Πλούσια και «ψωνισμένη» που ζει στα Βόρεια Προάστια. Η σχέση με τον Αντώνη είναι στο πλαίσιο των λεγόμενων συμβατικών γάμων. Η Μοσχούλα δουλεύει στο σπίτι της Νταίζης και του Αντώνη και θα δούμε πολλές εξελίξεις...

Πώς ήταν το κλίμα στα γυρίσματα;

Φανταστικό. Με τη Βίκυ Σταυροπούλου έχω ξαναδουλέψει και την αγαπώ πάρα πολύ και ελπίζω κάποια στιγμή να δουλέψουμε και στο θέατρο μαζί. Σε «λύνει» με το χιούμορ της και τις πλάκες της. Επίσης όταν έχεις στα χέρια σου ένα καλογραμμένο σενάριο χαίρεσαι να παίζεις!

Σου είχε λείψει ο χώρος της μυθοπλασίας;

Πάρα πολύ! Αν και είχα κάνει κάποια γκεστ. Κανονικά έχω να δουλέψω δύο-τρία χρόνια. Συζητώ κάτι αυτή την περίοδο αλλά είναι όλα τόσο ρευστά στην τηλεόραση που δεν μπορώ ακόμη να μιλήσω με βεβαιότητα για κάτι.

Σε καθημερινή σειρά θα ήθελες να πάρεις μέρος;

Φυσικά, άλλωστε έχω κάνει και εκεί γκεστ συμμετοχή αρκετά πιο παλιά.

Από κάποιο talent show είχες πρόταση για συμμετοχή;

Μου έγινε πρόταση αλλά προς το παρόν αντιστέκομαι. Δεν κατακρίνω αυτούς που συμμετέχουν. Ομως, έχουμε φθάσει σ' ένα σημείο που οι ηθοποιοί πάνε στα talent shows για να έχουν δουλειά μετά.

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν μια άλλου είδους δημοσιότητα που εγώ την φοβάμαι και δεν την επιθυμώ. Ούτως ή άλλως οι ηθοποιοί κρίνονται μέσω της δουλειάς τους καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ