Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήνυμα υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων η Πρωτομαγιά

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ:
Μήνυμα αντίστασης στέλνουν οι εργαζόμενοι την Πρωτομαγιά σε όσους επιχειρούν να εξαντλήσουν τα όρια της εξουσίας τους για να εξαφανίσουν εργασιακά δικαιώματα.

Οι δημοσιογράφοι, ως αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου των εργαζομένων στην Ελλάδα και με αίσθημα ευθύνης έναντι όλων των πρωτοπόρων που έδωσαν σκληρές μάχες και θυσιάστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα, έχουν υποχρέωση να μεταφέρουν και να ενισχύσουν τη φωνή κάθε εργαζομένου με αφορμή την Πρωτομαγιά.

Βρίσκονται άλλωστε οι ίδιοι μεταξύ των πιο σκληρά πληττόμενων από την κρίση και την πολιτική της αντιμετώπισής της: όχι μόνο επειδή έχουν χαθεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και έχουν απορρυθμιστεί πλήρως οι εργασιακές σχέσεις, αλλά και επειδή εξαιτίας της κρίσης και της διαχείρισής της απειλείται ολοένα περισσότερο η αξιοπιστία της ενημέρωσης που υπηρετούν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί όλους τους δημοσιογράφους να πάρουν μέρος στις απεργιακές εκδηλώσεις, τιμώντας την Πρωτομαγιά, και να συνεχίσουν να υπερασπίζονται με αποφασιστικότητα τη δημοκρατία, την ελευθεροτυπία, τη δημοσιογραφική δεοντολογία, την ποιοτική ενημέρωση, τα εργασιακά δικαιώματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ