Τρίτη 29 Απριλίου 2014

"Πειρατές στη Θεσσαλονίκη" επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα τους

Δελτίο τύπου
Σε πείσμα όσων πίστευαν ότι οι «Πειρατές στη Θεσσαλονίκη» είναι ένα πυροτέχνημα που θα σκάσει πριν τις εκλογές εμείς δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε…

Αφού καταθέσαμε τα χαρτιά μας για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης εγκαινιάζουμε και επίσημα,

Tη σελίδα μας στο facebook : https://www.facebook.com/pp.skg
Στο Twitter : https://twitter.com/Peirates_skg
Και στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UC6rrY2m009McdUopnLlTW0w

Ανεξάρτητοι και βασιζόμενοι στις 3 παγκόσμιες αρχές μας
· Διαφάνεια του δημόσιου τομέα
· Προστασία της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων.
· Ελεύθερο Λογισμικό σε όλους τους τομείς

Σας καλούμε να ενημερωθείτε για τις προτάσεις μας σε καθημερινούς τομείς του δήμου.

Προτάσεις άμεσα υλοποιήσιμες που δεν κοστίζουν τίποτα στο δήμο,
αντιθέτως επιφέρουν μεγάλα οικονομικά οφέλη για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης.

1. Ελεύθερο Μητροπολιτικό Δίκτυο: Κάθε κατάστημα που πληρώνει δημοτικό φόρο θα έχει έκπτωση 5% επί του ετήσιου φόρου αρκεί να έχει ανοικτό το wifi του ώστε οι δημότες να μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα στο ίντερνετ σε κάθε δρόμο του δήμου.

2. Επιπρόσθετη μείωση 5%: Θα δίνεται σε όσα καταστήματα εστίασης, τα οποία αντί να πετάνε το τηγανέλαιό τους το παρέχουν στα ειδικά συνεργεία του δήμου, ώστε να μεταποιείται και να επαναχρησιμοποιείται ως καύσιμο για φορτηγά.

3. Καμία άδεια του δήμου σε πληρωμένο πρόγραμμα δεν θα ανανεωθεί και όλες θα αντικατασταθούν από ελεύθερα προγράμματα. Εξοικονόμηση > 35.000 € ετησίως.

4. Όλοι οι υπολογιστές του δήμου θα λειτουργούν το πρόγραμμα litecoin που μπορεί να παρέχει μέχρι και 3.500 € μηνιαία έσοδα στο δήμο.

5. Κάθε δημότης που θα χρησιμοποιεί το litecoin pool του δήμου Θεσσαλονίκης και θα δωρίζει τα coins του, θα γνωρίζει ότι τα έσοδα θα πηγαίνουν εξολοκλήρου για τα συσσίτια των αστέγων.

6. Άμεση κατάργηση του κοινόχρηστου τέλους προς το δήμο, που επιβάλλεται στις πολυκατοικίες. Κανένας δημότης της Θεσσαλονίκης δεν θα διπλοπληρώνει μη ανταποδοτικά τέλη.

7. Δωρεάν οι 2 πρώτες ώρες στάθμευσης στα δημοτικά parking και 1 € όλες οι υπόλοιπες ώρες (όσο τα καταστήματα είναι ανοικτά).

8. Μετά το κλείσιμο των καταστημάτων τα δημοτικά parking θα δίνονται δωρεάν στους κατοίκους της περιοχής μέχρι την επόμενη μέρα στις 7 το πρωί.

9. Άμεση αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας led (χαμηλής κατανάλωσης). Απόσβεση κόστους από το 1ο έτος και εξοικονόμηση 33% ετησίως στην κατανάλωση ρεύματος.

Στον Πρώτο γύρο ΠΕΙΡΑΤΕΣ – στο δεύτερο ό,τι θες ... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ