Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ»

Σχολιάζοντας καταγγελίες ομογενών μας που ζουν στη Γερμανία, σύμφωνα με τις οποίες οι ελληνικές διπλωματικές αρχές έχουν «κλειδώσει» τους εκλογικούς καταλόγους από τις 4 Απριλίου, παρά το γεγονός πως οι γερμανικές αρχές τους επιτρέπουν να διαγραφούν από τους γερμανικούς εκλογικούς καταλόγους μέχρι και τις 4 Μαΐου, ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ¨Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό¨ Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε:

«Μέχρι πριν λίγα χρόνια τα καταχρεωμένα σήμερα κόμματα εξουσίας μοίραζαν αφειδώς εισιτήρια και γέμιζαν αεροπλάνα, πλοία, λεωφορεία και τρένα για να μεταφέρουν την εκλογική τους πελατεία στην Ελλάδα.
Σήμερα, εάν αυτές οι καταγγελίες έχουν βάση, τα ίδια αυτά κόμματα αρνούνται στους Έλληνες της Ομογένειας το δικαίωμα της ψήφου, φοβούμενα την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου. Ξέρουν πως οι Έλληνες του εξωτερικού που έχουν πολλαπλασιαστεί εξαιτίας των μνημονιακών τους επιλογών θα τους τιμωρήσουν με τη ψήφο τους για τα δεινά που προκάλεσαν στην Πατρίδα.
Με πολιτικούς, όμως, τσαρλατανισμούς δεν μπορείς να φιμώσεις την αλήθεια. Ντροπή και μόνο ντροπή. Εύχομαι πραγματικά η όλη αυτή υπόθεση να οφείλεται σε λανθασμένους γραφειοκρατικούς χειρισμούς και να μην αποτελεί μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ