Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ («Οι συκοφάντες μου θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη», λέει ο ίδιος - δείτε το απόσπασμα της εκπομπής "Δίκη")

Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, πήρε θέση για όλα όσα ακούστηκαν στη "Δίκη" του Σκάι, για τον ίδιο τονίζοντας πως θα προσφύγει δικαστικά.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Στην τηλεοπτική εκπομπή «Η δίκη της Δευτέρας» η οποία προβλήθηκε την 14-4-2014 από τον τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΙ», αμφιβόλου αξιοπιστίας και πειστικότητας, απρόσωπη μάρτυρας, αναφέρθηκε αναίσχυντα τόσο στ’ όνομά μου, αλλά και σε καθ’ όλα ευυπόληπτα πρόσωπα, ευρύτατης κοινωνικής αποδοχής και αδιαμφισβήτητης εντιμότητας, παρουσιάζοντας ως δήθεν αληθή, περίεργα περιστατικά, τα οποία μόνο στη φαντασία της, όπου και γεννήθηκαν, υπήρξαν.
Τα μυθεύματά της, δε με αγγίζουν κι ας αντιληφθεί τόσο η συκοφάντης, όσο και οι πάτρωνές της, που οχυρώνονται στην ανωνυμία των σκοτεινών κύκλων, οι οποίοι επιχειρούν μάταια, εδώ και καιρό να χειραγωγήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, όπου άμεσα θα απευθυνθώ, προς αποκατάσταση της αλήθειας, του ονόματός μου, καθώς και της οικογενειακής μου γαλήνης και αξιοπρέπειας, η οποία θίχθηκε βάναυσα και κακοποιήθηκε με βαρβαρότητα, προς χάριν της αδηφάγου τηλεθέασης. Γιώργος Αρβανιτίδης, πρόεδρος ΠΑΕ Βέροιας».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη-σοκ της φίλης του ιδιοκτήτη της Βέροιας Γ.Αρβανιτίδη, όπως μεταδόθηκε από την τηλεοπτική "Δίκη".
null

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ