Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέφθηκε σήμερα (Τετάρτη 16/04/2014) την Καβάλα και τη Ξάνθη.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους της Καβάλας ξεκαθάρισε ότι οι πόρτες της Ένωσης για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι ανοικτές σε όλους. «Κομματικά δεσμά δεν υπάρχουν, τα έχουμε γκρεμίσει. Με τους κ.κ. Πολύδωρα, Ζώη και Νικολόπουλο μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα» είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις ευρωεκλογές θα υπάρξουν αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό.

Όσον αφορά στους λόγους της παραίτησης του από τη Ν.Δ. ο κ. Ψωμιάδης σημείωσε: «Κομματική ντουντούκα δεν κράτησα ποτέ, ούτε υπήρξα υποτελής του συστήματος. Μην ξεχνάτε πως εγώ έφυγα από βουλευτής γιατί ακριβώς δεν μπορούσα να δεχθώ τις πιέσεις, δεν μπορούσα να είμαι υποτακτικός κανενός. Η παρουσία μου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ενοχλούσε, γιατί τα μεγάλα συμφέροντα θα έχαναν μια θέση».

Στη συνέχεια ο κ. Ψωμιάδης μετέβη στην Ξάνθη όπου απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τόνισε: «Εμείς προτάσσουμε το εθνικό και πατριωτικό συμφέρον πάνω από προσωπικές στρατηγικές. Η Ένωση για την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. ήρθε να εκφράσει τη γνήσια, λαϊκή, αυθεντική κεντροδεξιά και είναι βέβαιο ότι θα εκπροσωπηθεί στο Ευρωκοινοβούλιο. Είμαστε όλοι παιδιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Τέλος ερωτώμενος για το αν θα επέστρεφε ποτέ στη Ν.Δ. απάντησε: «Σε αυτήν τη γεννόσημη Ν.Δ. της Πολιτικής Άνοιξης δεν μπορώ να συμμετάσχω».

Ο κ. Ψωμιάδης έκλεισε την περιοδεία του στην Ξάνθη συμμετέχοντας σε ραδιομαραθώνιο για την ενίσχυση του Γηροκομείου Ξάνθης και κάνοντας βόλτα στην αγορά της πόλης μαζί με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στέλιο Μωραΐτη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ