Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ποιό είναι το best seller κινητό όλων των εποχών;

Μπορεί να περιμέναμε να δούμε κάποια από τις μεγάλες ναυαρχίδες όπως κάποιο από τα iPhone της Apple ή κάποιο Galaxy της Samsung, όμως όχι. Δεν είναι κανένα μοντέλο των δύο εταιρειών αυτών που κατέχει τα πρωτεία ή κάποιο smartphone άλλης εταιρείας

Αυτό που έσπασε τα ρεκόρ είναι το Nokia 1100 το οποίο έχει πάνω από 250 εκατομμύρια συνολικές πωλήσεις. Δεν μιλάμε απλά για μια συσκευή που είναι πρώτη στην κατηγορία των κινητών, αλλά το Nokia 1100 είναι επίσης το πρώτο σε πωλήσεις ηλεκτρονικό gadget. Αυτό που φυσικά του έδωσε την ώθηση ήταν η τιμή του αφού με λίγα μόλις χρήματα ήταν προσιτό σε όλους.

Για την ιστορία, τα specs του best-seller κινητού ήταν μονόχρωμη οθόνη που χωρούσε 4 γραμμές κειμένου στην οθόνη η οποία είχε ανάλυση 96 x 65 pixels. Δεν είχε browser, κάμερα ή mobile data, βασικά ήταν μια συσκευή για…κλήσεις και μηνύματα. Φυσικά είχε και 2 παιχνίδια ένα εκ των οποίων ήταν το γνωστό φιδάκι.

Μεταξύ των πιό δημοφιλών smartphones βρίσκεται φυσικά το iPhone 5s το οποίο σύμφωνα με αναλυτές έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια συσκευές και συνεχίζει να πουλάει. Επίσης, το Samsung Galaxy S III φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλές με πωλήσεις κοντά στα 50 εκατομμύρια το 2013. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ