Σάββατο 19 Απριλίου 2014

26.310 Τούρκοι θέλουν Στοχ!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία ανέδειξε ψηφοφορία στην Τουρκία μεταξύ των οπαδών της Φενέρμπαχτσε. Περίπου 40.000 οπαδοί της ομάδας απάντησαν στο ερώτημα που τέθηκε στο διαδίκτυο για τον πιο παίκτη της ομάδας, για τον οποίο θεωρούν ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία που θα άξιζε, θα ήθελαν να ενισχύσει την ομάδα την νέα σεζόν.

Νικητής της ψηφοφορίας αναδείχτηκε ο Σλαβάκος διεθνής του Δικεφάλου με 65,2%, δηλαδή περίπου 26.310 χιλιάδες οπαδοί της τούρκικης ομάδας ψήφισαν υπέρ της επιστροφής του παίκτη στην ομάδα τους.

Δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τον Στοχ ήταν o Τσέχος Μίκαλ Κάντλεκ με 27,3%, ενώ ακολούθησαν ο Σάμουελ Χόλμεν, ο Μίλος Κράσιτς και ο Ζοσέφ Γιόμπο.

Από ότι φαίνεται ο αναγεννημένος Σλοβάκος έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις του και στην γειτονική χώρα φαίνεται ότι τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση στις ικανότητες του και θα ήθελαν πολύ να τον δουν ξανά με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας. Σίγουρα η περίπτωση απόκτησης του Σλοβάκου άσσου και την νέα αγωνιστική σεζόν φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ