Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Φαντασμαγορική έναρξη του 2ου Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision στο Porto Carras Grand Resort (φωτογραφίες)

Λάμψη, φώτα και χαμόγελα στη φαντασμαγορική έναρξη του 2ου Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ "Paradise Holiday" της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision που πραγματοποιείται στο Porto Carras Grand Resort για δεύτερη συνεχή χρονιά από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014!

Οι διαγωνιζόμενοι, όλα ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα πλημμύρισαν το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort με χαμόγελα αλλά και αγωνία για το διαγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Στο Holywood Party που διεξήχθη στα μοναδικά lagoons του ξενοδοχείου Sithonia οι μικροί αστέρες φόρεσαν τα πιο λαμπερά τους ρούχα και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί σαν πραγματικοί stars, ενώ οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να τους απαθανατίζουν και να τους παίρνουν συνεντεύξεις!

Την παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε ο Alexander Rybak με το βιολί του, τραγουδώντας πάνω στη μοναδική εξωτερική σκηνή που στήθηκε στο περιβάλλοντα χώρο των lagoons του ξενοδοχείου Sithonia. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα που προσέφερε! Ο ίδιος δήλωσε πως ήταν μεγάλη του χαρά που βρέθηκε στο Porto Carras Grand Resort κάνοντας παράλληλα master-classes στους μικρούς του fans! Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές, τις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις αλλά και την εμπειρία που διαθέτει, είναι σε θέση να παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Μια συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους φιλοξενείται για άλλη μια χρονιά σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και σε ένα χώρο αντάξιο του κύρους της δημοφιλούς αυτής διοργάνωσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ