Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΑΤΥΧΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΝΑΝΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Ο ΠΑΟΚ είχε συντριπτική υπεροχή με κατοχή μπάλας 67%-33% απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τελικό 1-1 όμως οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον Δασκαλόπουλο ο οποίος δεν έδωσε καθαρό φάουλ στο 12΄ όταν ο Μπαράλες έκανε φάουλ στον Σκόδρα για να του πάρει την μπάλα, στη συνέχεια ο παίκτης του Αστέρα προχώρησε, χόρεψε τσάμικο στον Βίτορ, σουτάρισε και ο Γλύκος το έπνιξε!

Ο Γεωργιάδης έβγαλε στο ημίχρονο τον... φλώρο Μάρτενς και λίγα λεπτά αργότερα τον... φλούφλη Λούκας (τον οποίο γιούχαρε ο κόσμος) βάζοντας Βούκιτς κααι Κουλούρη. Η πίεση που άσκησε ο Δικέφαλος στην Τρίπολη ήταν ασφυκτική και στο 59΄ μετά από μαγική πάσα του Νάτχο, ο Στοχ έκανε το 1-1.
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, όμως ο Ερνάντς κατέβασε τα στόρια, ιδιαίτερα στις καθυστερήσεις ο οποίος έκανε τρεις απίστευτες αποκρούσεις, μια σε τετ-α-τετ του Κλάους και δυο απανωτές σε κεφααλιά του Κλάους και σουτ του Στοχ.
Ο Δασκαλόπουλος, στα στημένα του ΠΑΟΚ επέτρεπε το τείχος των παικτών του Αστέρα να γίνεται στα... 5 μέτρα, ενώ μοίρασε άφθονες κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι διαιτητές και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...
Το ισόπαλο αποτέλεσμα αδικεί πέρα για πέρα τον Δικέφαλο ο οποίος ήταν σαφέστατα ανώτερος του Αστέρα.
Επόμενο παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή.

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ