Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ: "Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΛΑΝΣΑΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΜΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΟΔΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ"

Διαβάστε τη συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη στην "Μακεδονία της Κυριακής"

«Στόχος η επανεκκίνηση μιας στάσιμης πόλης!»

Την ευθύνη κάθε δημάρχου «να αξιοποιεί τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του για να πετύχει το μέγιστο δυνατό κοινωνικό όφελος», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα “Μακεδονία της Κυριακής” και στο δημοσιογράφο Βαγγέλη Πλάκα.

«Με ανεξάντλητους πόρους, όλοι είναι ικανοί διοικητές», τόνισε. «Στα δύσκολα όμως; Μα στα δύσκολα σε θέλω δήμαρχε. Όχι να μεταθέτεις ευθύνες οπουδήποτε αλλού εκτός του εαυτού σου και να νομίζεις ότι εξαντλείς το καθήκον σου γκρινιάζοντας.»

Κληθείς να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό «ανόρεκτος» που του έχει αποδώσει ο δήμαρχος, ο Σταύρος Καλαφάτης, αναρωτήθηκε χαριτολογώντας …«αν ο κ. Μπουτάρης είναι διαιτολόγος», εκφράζοντας την εκτίμηση ότι «προσπαθεί με άστοχες ατάκες να κρύψει την ανυπαρξία έργου για τριάμισι χρόνια».

«Γι` αυτά να μιλήσουμε», τόνισε. «Για την επόμενη μέρα της πόλης, την επέκταση του δημόσιου χώρου για τους πολίτες, τη δημιουργία κινήτρων παραμονής των νέων στη Θεσσαλονίκη, τη στήριξη του συμπολίτη μας που έχει ανάγκη, την επιστροφή του Δήμου στις εγκαταλειμμένες γειτονιές, την εμπέδωση της ευταξίας και της νομιμότητας στην αγορά, την επανεκκίνηση μιας στάσιμης πόλης.»

Τέλος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, χαρακτήρισε ως «πρόβλημα» του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, το γεγονός ότι «λανσαρίστηκε ως “μόδα” και πίστεψε πως ο ρόλος του δημάρχου μπορεί να ασκείται ως “χόμπι”», αλλά οι μόδες όταν περνάνε, συνήθως δεν αφήνουν τίποτα πίσω για την πόλη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ