Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ» (φωτογραφίες)

«Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Για αυτό στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ψηφίζουμε υπεύθυνα, συνετά, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας μας και γυρίζουμε την πλάτη στις δυνάμεις του λαϊκισμού που από τη μια υπόσχονται κρεμάλες στο Σύνταγμα
και από την άλλη εμπαίζουν τον ελληνικό λαό υποσχόμενοι, χωρίς ίχνος ντροπής και κοινωνικής ευσυνειδησίας, πως δήθεν λεφτά… υπάρχουν» ήταν το πολιτικό μήνυμα που έστειλε ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα (Κυριακή 30 Μαρτίου 2014) στο Δήμο Θερμαϊκού και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Απευθυνόμενος στα περισσότερα από 500 άτομα που ανταποκρίθηκαν και σε αυτό του το κάλεσμα, στη δεύτερη από τις συνολικά οκτώ εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει σε όλους τους δήμους της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Νομού Θεσσαλονίκης με θέμα: «οι πολιτικές εξελίξεις στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές», ο κ. Καράογλου επισήμανε πως τώρα που οι ελπίδες ανατροπής της ύφεσης και επιστροφής σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης γίνονται έμπρακτες αποδείξεις, «τυχόν πολιτικό… ατύχημα είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει τη χώρα σε περίοδο παρατεταμένης αστάθειας θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ανάκαμψη της οικονομίας μας, δημιουργώντας “εξωτερική υποτίμηση” των επίπονων προσπαθειών που έχουμε καταβάλλει ως λαός τους τελευταίους 20 μήνες, όσο και τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων που θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες εργασίας».

«Αυτά τα σχεδόν δυο χρόνια, χάρη στη στωικότητα της κοινωνίας μας, δίνουμε μια διαρκή μάχη να αποκαταστήσουμε την ανταγωνιστικότητα μας, να καταπολεμήσουμε αποτελεσματικά τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και να ανακτήσουμε ως λαός ένα σημαντικό μέρος του βιοτικού επιπέδου που χάσαμε βίαια», πρόσθεσε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας παράλληλα πως «η Ν.Δ. είναι η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη στον τόπο».

«Υποσχεθήκαμε ως κυβέρνηση να αποτρέψουμε την έξοδο της χώρας από το ευρώ και το πετύχαμε. Υποσχεθήκαμε να βγάλουμε τη χώρα από την ύφεση, το πετυχαίνουμε. Εξασφαλίσαμε πρωτογενές πλεόνασμα νωρίτερα από ότι προέβλεπε το πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας και ένα σημαντικό μέρος αυτού του πλεονάσματος επιστρέφεται στην κοινωνία για να ανταμειφθούν οι τεράστιες θυσίες του λαού μας. Το “όχι σε όλα” δεν ταιριάζει στην Ελλάδα του αύριο. Για αυτό και στις ευρωεκλογές δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη συνέπεια, στην πολιτική εντιμότητα και στην αποφασιστικότητα, υπερψηφίζοντας εκείνες τις πολιτικές που δίνουν όραμα στα παιδιά μας και κρατούν την Ελλάδα εντός της Ευρωπαϊκής οικογένειας ως ισότιμο μέλος», κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Καράογλου.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ