Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Παραλαβή εξοπλισμού και τελευταίες εγγραφές στο Λευκό Πύργο, από την Παρασκευή (04/04)

Από το πρωί της Παρασκευής (04/04) θα διατίθενται οι 1.000 τελευταίες θέσεις για τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μέσω του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center) που θα λειτουργήσει στην Πλατεία Λευκού Πύργου. Από το ίδιο σημείο θα γίνεται και η παράδοση του εξοπλισμού στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς.

Οι 1.000 επιπλέον θέσεις που εξασφάλισε η Οργανωτική Επιτροπή θα διατεθούν με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από το Κέντρο Εγγραφών, το οποίο θα βρίσκεται στην Πλατεία Λευκού Πύργου και θα λειτουργήσει την Παρασκευή (04/04) και το Σάββατο (05/04), από τις 10:00 έως τις 19:00.

Από το Κέντρο Εγγραφών, κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες, θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αθλητικό εξοπλισμό τους και όλοι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση.

Οι δρομείς που θα εξασφαλίσουν μία από τις 1.000 τελευταίες θέσεις, δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν αναμνηστικό μπλουζάκι, αλλά δεν θα χρειαστεί να καταβάλουν προσαύξηση για την εκπρόθεσμη εγγραφή τους.

Ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας και όλους τους Δήμους από τους οποίους διέρχεται η διαδρομή. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, της Ε.Ο.Ε., του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και υποστηρίζεται από την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης και πλήθος θεσμικών υποστηρικτών και εθελοντικών φορέων.

Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ