Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΡΙΣΑ, Η ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ! (φωτογραφίες)

Τη γνωρίσαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής το 2010, όταν η 24χρονη τότε Λαρίσα Ρικέλμε είχε αναστατώσει τους πάντες με τις «καυτές» της εμφανίσεις. Η εικόνα με το κινητό της να είναι τοποθετημένο στο αβυσσαλέο μπούστο της, «στοίχειωσε» τους φίλους του ποδοσφαίρου, που προσεύχονταν η Παραγουάη να… προχωρήσει όσο δεν πάει!

Εξάλλου, το εκρηκτικό μοντέλο είχε υποσχεθεί πώς αν η χώρα της περάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά, θα έκανε στριπτίζ στην πλατεία Ασουνσιόν. Δυστυχώς, η Παραγουάη δεν τα κατάφερε, ευτυχώς για το κοινό, η Ρικέλμε αναγνώρισε τις θυσίες και την υπερπροσπάθεια των παικτών της Εθνικής και λίγες μέρες μετά το τέλος του Μουντιάλ, πραγματοποίησε το πολυαναμενόμενο στριπτίζ, σε μικρή, όμως, δόση.

Έκτοτε, η Λαρίσα εξελίχθηκε σε ένθερμη οπαδός της Εθνικής και με κάθε ευκαιρία ή επιτυχία, πετούσε τα λιγοστά της ρούχα. Ωστόσο, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, το ερχόμενο καλοκαίρι η Παραγουάη θα απουσιάζει και η αγωνία των πιστών της Ρικέλμε έχει «χτυπήσει» κόκκινο. Θα απουσιάσει μαζί και η Λαρίσα;

Η πρόσφατη «καυτή» φωτογράφηση του 28χρονου πλέον μοντέλου στο Σάο Πάολο αναθάρρυνε τους φαν της, ελπίζοντας ότι αυτή ήταν μία… προθέρμανση για το Μουντιάλ. Εξάλλου, η Ρικέλμε έχει γίνει πια η ένθερμη οπαδός όλων κι έχει μεγάλο σουξέ εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.

Γιατί, ποιος θα ξεχάσει τις «καυτές» αποκαλύψεις της τον περασμένο Νοέμβριο ότι ο Λιονέλ Μέσι τής πρόσφερε χρήματα για να περάσει μαζί της μια βραδιά και ότι όλοι οι παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας επικοινώνησαν μαζί της με… πονηρό σκοπό; Γι’ αυτό, λοιπόν, όλοι συμφωνούν ότι… Μουντιάλ χωρίς Ρικέλμε δεν έχει νοστιμάδα…





















tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ