Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “PARADISE HOLIDAY” ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ “Paradise Holiday” της Μουσικής Ακαδημίας της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Carras Resort στη Χαλκιδική, από τις 23 έως τις 30 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» και του Κέντρου Πολιτισμού Θεσσαλονίκης.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνουν το Κέντρο Μουσικής Παραγωγής “Paradise” της Ουκρανίας και το τμήμα “Active Mice” του ομίλου Mouzenidis Travel, με την υποστήριξη του πρώτου κρατικού καναλιού τηλεόρασης της Ουκρανίας.

Στο φεστιβάλ θα διαγωνιστούν ταλαντούχα παιδιά από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, το Καζακστάν, τις χώρες της Βαλτικής και την Ελλάδα.

Ο προκριματικός γύρος του φεστιβάλ (casting) για τους συμμετέχοντες από την Ελλάδα θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», την Πέμπτη 13 Μάρτιου 2014, από τις 14:00 έως τις 23:00. Ο κάθε συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί και να δείξει το ταλέντο του στις δύο παρακάτω κατηγορίες:

· Διαγωνισμός ερμηνείας τραγουδιού “Paradise Fest”

· Διαγωνισμός μουσικού αυτοσχεδιασμού “Paradise Jam session”

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά, ηλικίας από 5 έως 18 ετών. Η συμμετοχή στο φεστιβάλ είναι δωρεάν.

Οι προκριθέντες στον προκριματικό γύρο θα λάβουν μέρος στο 2ο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ “Paradise Holiday”, ενώ ταυτόχρονα θα έχουν την ευκαιρία δωρεάν συμμετοχής σε όλα τα σεμινάρια που θα διδάξουν γνωστοί παραγωγοί και καλλιτέχνες στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα συμμετάσχουν σε μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απρίλιου 2014, στο Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μοιραστούν τη σκηνή με τους νικητές των διαγωνισμών “Eurovision junior”, “Voice junior”, “New Wave junior”.

Ο νικητής του προκριματικού γύρου θα κερδίσει δωρεάν διαμονή με πλήρη διατροφή στο Porto Carras Resort καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του διαγωνισμού, καθώς και μια επαγγελματική ηχογράφηση single από την εταιρεία Pappa’s Studio.

Δηλώσεις συμμετοχής στον προκριματικό γύρο (casting) του διαγωνισμού αποστέλλονται, με την ένδειξη «ΔΗΛΩΝΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις mice@mouzenidis.com και salonicstars@yahoo.com

Η ηλεκτρονική αποστολή δήλωσης συμμετοχής είναι απαραίτητη για να αποσταλεί στον εκάστοτε υποψήφιο το πρόγραμμα του διαγωνισμού, καθώς και οι όροι και η αίτηση συμμετοχής.

Οι συμπληρωμένες αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 8 Μαρτίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους διοργανωτές στα τηλέφωνα : 2311 286945 και 2310 591550. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ