Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΡΩΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ VIP ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ!

Ο ουρανίσκος του ήταν φτιαγμένος για λεπτές γεύσεις και το μάτι του είχε λατρέψει την πολυτέλεια της αίθουσας VIP του αεροδρομίου. Σκαρφίστηκε λοιπόν ένα απίθανο κόλπο για να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο εκεί, εξασφαλίζοντας δωρεάν γεύματα!

Το μόνο που έκανε ο συγκεκριμένος Κινέζος λοιπόν ήταν να αγοράσει ένα αεροπορικό εισιτήριο πρώτης θέσης από την Eastern China Airline. Και αυτό έγινε το «διαβατήριό» του. Το χρησιμοποίησε για να μπαίνει καθημερινά στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου της πόλης Ξι Αν στην Κίνα, εκεί όπου γευματίζουν δωρεάν οι προνομιούχοι επιβάτες.

Ο δαιμόνιος άνδρας έκανε συνεχώς εκ νέου κράτηση με το εισιτήριό του, κάτι που η εταιρεία ανακάλυψε τυχαία μόλις πρόσφατα, όταν παρατήρησε πως αυτό είχε γίνει 300 φορές μέσα σε ένα χρόνο!

Οπως παραδέχθηκαν μάλιστα οι εκπρόσωποι της Eastern China Airline, δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν για τον «τζαμπατζή» επιβάτη. Βέβαια, τον ενημέρωσαν πως πλέον διαπίστωσαν το κόλπο του και εκείνος σταμάτησε. Μόνος χαμένος δεν βγήκε ο Κινέζος όμως, καθώς και τα χρήματά του πήρε πίσω- εξαργύρωσε το εισιτήριο- και είχε ζήσει την απόλαυση των δωρεάν γκουρμέ γευμάτων για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ