Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

"ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΑ... ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ"

Την έναρξη των κύκλων διαλόγου με τους δημότες Παύλου Μελά προκειμένου αυτοί να συνδιαμορφώσουν μαζί με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης «Έχεις Επιλογή» το προεκλογικό πρόγραμμα που παράλληλα θα αποτελεί και πρόγραμμα δεσμεύσεων ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Ιωάννης Μοσχούλας.


Ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά καλεί όλους τους νέους ανθρώπους της περιοχής να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στη διαμόρφωση πολιτικών στους τομείς της Νεότητας, της Παιδείας και του Αθλητισμού ώστε αυτές να συμπεριληφθούν στο προεκλογικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

«Πλέον δεν υποσχόμαστε! Δεσμευόμαστε! Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν μπορούμε να δίνουμε φρούδες υποσχέσεις και ελπίδες στους νέους ανθρώπους που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Δεσμευόμαστε ότι ως παράταξη θα είμαστε δίπλα τους. Θα επιχειρήσουμε μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα να δώσουμε λύση στα προβλήματα της καθημερινότητας με πρώτο στην ατζέντα αυτό της ανεργίας» τόνισε ο κ. Μοσχούλας μετά τη συμμετοχή του σε συζήτηση που είχε με την «Ανεξάρτητη Ομάδα Νέων: ΠΕΣ το δυτικά» του δήμου Παύλου Μελά.

«Τα προβλήματα της νέας γενιάς είναι πολλά. Συζητήσεις όπως αυτή που είχαμε με τα μέλη της ομάδας «ΠΕΣ το δυτικά» μας γεμίζουν αισιοδοξία και δίνουν ηχηρή απάντηση σε αυτούς που λοιδορούν τους νέους ως αδιάφορους. Η παράταξή μας επιθυμεί να βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με την κοινωνία. Θέλουμε τους νέους στο πλευρό μας. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας. Προγράμματα και προτάσεις γραμμένα στα παγκάκια, στα γήπεδα, στις εκδηλώσεις και όχι στα κλειστά γραφεία κομμάτων μετά από σχετικές εισηγήσεις επαγγελματιών πολιτικών».

Σημειώνεται πως για το λόγο αυτό τα μέλη του συνδυασμού αλλά και ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Μοσχούλας αναμένουν προτάσεις, προβληματισμούς, σκέψεις αλλά και ιδέες όσων επιθυμούν να συνδράμουν στη διαμόρφωση της πολιτικής που θα ακολουθήσει η παράταξη «Έχεις Επιλογή» την επομένη των εκλογών, ως διοίκηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: mosxoulas@exeis-epilogi.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες ή φωτογραφικό υλικό του κ. Μοσχούλα μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα της παράταξης στο www.exeis-epilogi.gr.

Επίσης όλες οι δραστηριότητες του υποψηφίου δημάρχου Ιωάννη Μοσχούλα βρίσκονται στο fan page της ομάδας στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ