Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΘΕΑ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!

Στεκόμαστε στις κορφές του κόσμου. Από χαράδρες, απότομες πλαγιές, καταρράκτες, βουνοκορφές και απολαμβάνουμε τη θέα από ψηλά, την ομορφιά που ο δημιουργός έχει πλάσει με μπόλικη φαντασία και ταλέντο. Απολαύστε μαζί μας.

Preikestolen, Νορβηγία To Preikestolen, που σημαίνει "άμβωνας του ιεροκήρυκα", είναι μια φυσική πλατφόρμα σε ύψος 604 μέτρων από το νερό και αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στη Νορβηγία. Η εκπληκτική θέα του φιόρδ, των πράσινων λόφων και των κοιλάδων που ξεδιπλώνονται από κάτω του πραγματικά κόβουν την ανάσα και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους χιλιάδες τουρίστες που το επισκέπτονται κάθε χρόνο. Για να φτάσει κανείς εκεί πρέπει να διασχίσει ένα μονοπάτι 3,8 χιλιομέτρων, που ξεκινά μετά το πάρκινγκ, η θέα όμως αξίζει την προσπάθεια!





AlpspiX, Γερμανία Πλατφόρμα στην άκρη της βουνοκορφής Alpspitze που αιωρείται 13 μέτρα πάνω από τη γη. Στη πραγματικότητα σχηματίζει ένα Χ πάνω στον αέρα. Η θέα από εκεί είναι περιτό να σας πούμε ότι κόβει την ανάσα, ιδιαίτερα όταν οι γύρω βουνοκορφές είναι χιονισμένες.



Βράχοι Moher, Ιρλανδία Οι παράκτιοι βράχοι του Μοχέρ (Cliffs of Moher) είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τοπία της Ιρλανδίας αλλά και ένα από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα της χώρας. Οι τεράστιοι βράχοι που βρίσκονται στο County Clare και έχουν θέα προς τον Ατλαντικό Ωκεανό ορθώνονται σε ύψος που φτάνει τα 214 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.





Σινικό Τείχος, Κίνα Το μοναδικό ανθρώπινο δημιούργημα που είναι ορατό από το διάστημα προσφέρει εντυπωσιακή θεα που πράγματι κόβει την ανάσα. Το τείχος εκτείνεται σε μήκος 8.851,8 χλμ, σύμφωνα με πρόσφατη μέτρηση, αποτελώντας το μεγαλύτερο......σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα. Τα καλύτερα σημεία του για να απολαύσετε τη θέα είναι τα τμήματα Μπανταλίν και Μουτιανίου, λόγω της απαράμιλλης θέας τους. Τελευταία, ωστόσο, ολοένα και περισσότεροι Κινέζοι, ως επί το πλείστον, τουρίστες επιλέγουν να περάσουν αρκετές ώρες στην περιοχή του «Αγριου Τείχους».



Πύργος του Άιφελ, Παρίσι Ναι είναι τετριμμένο, αλλά όσο και εναλλακτικός και να αισθάνεται κανείς, η νυχτερινή όψη του Παρισιού από τον Πύργο του Άιφελ είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδανική ώρα η στιγμή που σουρουπώνει, όταν τα φώτα ανάβουν το ένα μετά το άλλο μέχρι να πάρει όλη η πόλη φωτιά.



Fiesole, Φλωρεντία Για να αντιληφθεί κανείς την ομορφιά αυτής της πόλης θα πρέπει να φύγει λίγο μακριά της. Να ανέβει στο λόφο Fiesole την ώρα του δειλινού για να δει τη Φλωρεντία να παραδίνεται στη νύχτα νωχελικά. Αυτή την θέα δεν τη χορταίνουν ούτε οι ντόπιοι.



arttravel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ