Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε και την πρωτοχρονιά στο γραφείο του μεγάλο αριθμό συλλόγων και άλλων ομάδων που έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, εορταστικά τραγούδια και του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά». Το έθιμο τήρησαν μάλιστα και πολλοί μαθητές που έσπευσαν να ψάλλουν τα κάλαντα στον κ. Αντιπεριφερειάρχη κι αντάλλαξαν μαζί του ευχές.

Ο κ. Θεοδωρίδης αντήλλαξε ευχές με τα μέλη των συλλόγων και τους συνεχάρη για το σημαντικό πολιτιστικό έργο και δράσεις που υλοποιούν, «διατηρώντας ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας και εμπνέοντας ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον».

Στο μήνυμά του ανέφερε: «Φτάσαμε λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2013. Ένας χρόνος που ήτανε γεμάτος δυσκολίες, αντιξοότητες και αλλαγές που επηρέασαν την ζωή όλων των Ελλήνων.

Φτάσαμε λίγες ώρες πριν υποδεχθούμε το 2014. Ένας χρόνος στον οποίο θα πρέπει να αναζητήσουμε την αισιοδοξία, την ελπίδα καθώς επίσης και τον θετικό τρόπο σκέψης αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινότητας. Να επανακτήσουμε την χαμένη αυτοπεποίθησή μας και διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πρώτα με τους εργαζόμενούς της, αλλά και με άξιους συμπαραστάτες τους Περιφερειακούς Συμβούλους έχει την θέληση να ηγηθεί της προσπάθειας για την επαναφορά του κλίματος αισιοδοξίας και της προσπάθειας για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας.

Στην ζωή όλα είναι αγώνας.
Κερδίζουμε μόνο αν ελπίζουμε.
Κερδίζουμε μόνο αν οραματιζόμαστε.
Αν προγραμματίζουμε.
Και εμείς οι πολίτες της Πέλλας είμαστε ΝΙΚΗΤΕΣ γιατί ξέρουμε να ελπίζουμε, να προσπαθούμε και να ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ.

Σας καλώ λοιπόν να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη ώστε το 2014 να είναι μια δημιουργική χρονιά με ελπίδα και αισιοδοξία για να πάει μπροστά ο Τόπος μας. Η Πέλλα που όλοι αγαπάμε. Καλή Χρονιά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ